fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Bölcs történetek

"VÉGRE VALAKI LEIRTA A NAGY HELYZETET!!! TISZTELET A KIVÉTELNEK!!

 
Ahogyan a mai fiatalok kihasználják a szüleiket, azért az mi nem mertük volna megcsinálni...követelőztök??? Mire fel gyerekek? Mit tesztek az asztalra??? Hazudni profin tudtok....tízesével buktok az iskolában...boldogtalanok vagytok...csak a menő tárgyakat és a divatos ruhákat követelitek a szüleitektől...otthon eljátsszátok a mintagyereket és közben hátba-támadjátok az ősöket ha nem kaptok meg valamit?? Szinte minden tíz év felettinek mobiltelefon kell meg pléjsztésön??? Az Édesanyátokat lekurvázzátok mert próbál nevelni benneteket??? Az iskolába divatbemutatót rendeztek?? Hajsütő vassal jártok suliba?? Buszra nem szálltok mert az ciki??? Mint egy felnőtt úgy öltözködtök a szüleitek véres verejtékes munkájának gyümölcséből??? Élősködtök amíg csak lehet mert önállóan levegőt nem tudtok venni....Beszélni és fogalmazni képtelenek vagytok....szlengekben beszéltek...a kenyérpirítón keresitek a windows gombot bazdmeg....A sok kis buzi tarajos meg férfinak képzeli magát mert a taft tart a fején??? Bujkáltok a szüleitek elől az instagrammon és picsanadrágos képekkel próbáltok naggyá válni?? Sunyiba cigiztek,drogoztok,és kurválkodtok amikor senkivel nem beszéltetek róla???
Semmi nem érdekel benneteket csak a magamutogatás a focista majmok a celebzimánylindák,és a luxus.....és kérdezem tőletek mi az anyátokból akarjátok majd magatoknak megteremteni a luxust ha a szüleitek már nem élnek??? És mit adtok Ti a szüleiteknek???
A kivételektől itt kérek elnézést.....én nem sokat ismerek....
Ha rajtam múlna visszahoznám a pofán vágást az iskolába....hogy tudjátok milyen a boldog gyerekkor ...a csajoknak meg az iskolaköpenyt....na azzal páváskodjatok...
És IGEN MI IS ROSSZAK VOLTUNK!!! DE VOLT BÜNTETÉS!!! ÉS ELGONDOLKODTUNK!!!"


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+2 # Lívia 2016-01-06 13:46
Minden betűjével egyet értek. Azonban nem a gyereket kellene felelőssé tenni, hanem azokat a liberálagymosot t szülőket, akik mindezt lehetővé teszik a gyerekeik számára. Szülői értekezleten az iskolaköpeny kötelezővé tétele ellen a szülők háborodtak fel egyházi iskolában. A lányok divatbemutatózn ak, a fiúkat ingerlik az öltözékükkel. Ezek a gyerekek kiégnek, mire elérnék a felnőttkort. Mí mi visszaemlékszün k a szép , tartalmas gyerekkorunkra ( ami valóban pofonokkal megtűzdelt volt) addig ezek a kölykök mire emlékeznek majd a gondtalan gyerekkorukból? Szelfizésre, fészbukozásra? Vagy arra, milyen jó buli volt a 16 éves fiú osztálytársnak karácsonyi ajándék gyanánt óvszert vásárolni? Szánalmas roncsok lesznek belőlük, szülői segédlettel.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!