fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Bölcs történetek

Kicsit olyan, mintha az őrangyala próbálta volna figyelmeztetni ezt az embert, hogy ne vegye fel a hiteleket. Talán így üzenne a szellemvilág? Lehet, csak mi nem vagyunk hajlandóak észre venni a jeleket. Vagy csak későn, mikor már hiába.

Hosszabban is írhatnám,de a lényeg,hogy kb. 6 évvel ezelőtt a saját ...boltomban dolgoztam,de mivel a kisebbik lányom l éven át vergődött itthon, mert nem kapott munkát,úgy döntöttem,hogy átadom neki a bolt üzemeltetését,é n meg vettem fel jelzáloghitelt és abból nyitottam egy kicsi ...t, ... A helyiséget bérlem, mert a 3 millió Ft, amiből csak 2 és felet kaptam kézbe,csak a gépek és berendezések megvásárlására volt elég.

A lényeg,hogy amikor a földhivatalnál ültem kb. egy órát /kikérni a lakás papírjait,hogy bejegyezhessék rá a jelzálogjogot/,szólít az ügyintéző.Leültem vele szembe és abban a pillanatban a háta mögött lévő 2 méter magas /tán benjamin fikusz volt/ cserepes növény tövestől kifordult a cserépből,pedig nem volt nyitott ablak,huzat,stb.Minden rezdüléstlen volt,mint ahogy az előző egy órában is. Aztán mentünk Pestre megkeresni az utcát,ahol a szerződést megköthetjük,de a térképen sem találtuk és még ott a környéken sem tudta szinte senki megmondani,hogy merre van a Montevideo utca. Nagynehezen megtaláltuk az utcát és a házszámot, de a házban meg a portás nem tudta,hogy ez a bizonyos bank ott székel abban a házban.Aztán ez is meglett.És amikor a vezető nevét az ügyintéző megmondta, aki a szerződést aláírja,akkor azt mondtam ott az ügyintéző előtt a lányaimnak,hogy ezt már nem hiszem el, ugyanis Gagyi Pállfi Andrásnak hívják az illetőt. Ezután el kellett mennünk a bank közjegyzőjéhez és ahogy beléptem az ajtón,rögtön szemben a falon egy festmény,egy síró alak,két tenyerében a feje és hullanak a könnyei,és borongós volt az egész kép hangulata.Azt már nem tudom,hogy férfi,vagy női arc volt-e. És mindezek ellenére még bíztam, hogy nyugdíjig már el leszek én a kis vállalkozásomban,ami akkor még nem a 65 év volt,csak tán 58 éves kor.
A lányom azóta külföldön dolgozik,amit épp meg szerettem volna akadályozni,hogy szanaszét legyen a család,én meg nyakig vagyok az adósságokban és még van 15 évem a hitel törlesztéséből és 12 év a nyugdíjig.
Ha akkor látszott volna,hogy mire megy ki a hitelezés, biztos, hogy nem vágtam volna bele. Akkortájt volt pedig egy kombucha nap is Pesten, ahol a Jakab István is megemlítette,már akkor, hogy nől a lufi,és rögtön bedőlne a gazdaság,ha mindenki egyszerre kivenné a pénzét a bankokból,meg a kártyájáról,mert nincs a világban annyi pénz,amennyi a kártyákon jelentkezik,de a végeredményét,hogy arra megy ki a játék,hogy az értéktelen játékpénzeiket hogyan tegyék értékessé,még nem láttuk ennyire át,mint utána 2-3 évvel.Azt,hogy kiadják a kamupénzt hitelbe és a lakását veszik el az embernek érte cserébe.
Elegem van és már nagyon sokunknak elegük van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Reméltem,hogy ez a november vége tényleg meghozza a várvavárt összeomlást,de újra jött a jótevő IMF!!!!
És az ország még mélyebbre sűllyedhet.Mikor fogunk már össze végre valahára?,rajtam már évek óta nem múlik!
Áldás! ...

Forrás: http://ch-serverhosting.com/postaimre/news.php?readmore=4621


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!