fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Tudat
Nem kell olyan nagy ügyet csinálni az átkokból! Könnyedén meg lehet szabadulni tőlük.
Van, hogy az emberek a szájukon kimondva, vagy a gondolataikkal kigondolva, negatív energiákat tesznek egy emberre. Még problémásabb, ha szándékosan csinálják. Gondot jelent az áldozatnak, de mégnagyobb problémát fog jelenteni az átkozónak a későbbiekben, mikor majd megtapasztalja azt, hogy amit adott, azt kapja vissza. A zsidóság és a cigányság bizonyos rétegeinek a mániája ez az átkozódás. Mondhatjuk erre, hogy terméséről ismerszik meg a fa.
Mikor valaki saját magtá átkozza meg, azt rontásnak szokták nevezni. Ez olyankor történik, mikor saját magát becsmérli, szidja, kárhoztatja az illető. Mikor olyanokat mond, hogy jajj a hülye feje, de béna, stb.
A megszabadulás nagyon egyszerű. Meg kell kérni az angyalokat, vagy Jézust, hogy tisztítsanak meg minden átoktól, rontástól szellemi, lelki és fizikai szinten is. Kellő alázattal megtett kérést teljesítik is. A végén pedig érdemes megköszönni a segítséget! :)
Más 40-50 ezer forintért végzi az átoklevételt. Te most már képes leszel rá ingyen is!
 

Tőlük az ilyen problémás esetekben segítséget tudsz kérni.
 
 
Az átokról:
Az átok nem más, mint szómágia, akaratmágia, és vagy gondolatátviteli képesség valamely más személyre, azzal a céllal, hogy annak kárt okozzon, avagy befolyásolja valamilyen döntésben. 
 
Ez divat volt már az őskorban is, úgy vélem hogy az ősember nem csak azért festette barlangja falára zsákmányát, hogy annak lelkét kiengesztelje, hanem inkább annak gyengítése céljából, a sikeres vadászat reményében. Így volt ez a középkorban is, és így van ez ma is az átkozódók között. Egymás elpusztítása a cél, egy olyan láthatatlan fegyverrel, amit nem vesz számításba az anyagi világ és az emberi törvények hatástalanok, mind a bizonyításra, mind a büntetésre. 
 
Ha nem nézek semmilyen vallási kultúrkört és csak a szót magát vizsgálom, az átok jelentése át-ok. Valaki át adott valamit, ami hatással van rád. Ez lehet negatív is és pozitív is, de az évszázadok alatt ez szó gyűlöletkeltő, rosszindulatú jelentéssel töltődött fel. Lehet azon is vitatkozni, hogyha bármilyen hatást is küldünk bárkire is, az ő beleegyezése és tudta nélkül, az nem számít-e erőszaknak, még ha a hatást tekintve jóindulatú dolgot szeretnék elérni. 
 
A mindennapi életben is működnek az automatikus, ösztönös gondolatátviteli formák. Minden tettünk, cselekedetünk, elképzelésünk hat a másikra, és az ő dolgai is viszont hatnak mireánk. Ez elől kibújni nem lehet, csak fejlődni és uralni a külvilágból, vagy a külvilágba kijutó képeket. 

 
Miinden tett visszaszáll, így az átkozódót is előbb utóbb megtanítja majd az élet a helyes útra.
Úgy gondolom bárkiben is csírázik ki ez a negatívitás attóll kell tartania, hogy amiben tárolja az érzését, nem szakítja -e át a tároló falát, elárasztva ezzel a lelkét és szellemét. Ha a gyűlölet szabadul ki, akkor az minden esetben pusztító. Ezért kell célzottan, önuralommal végezni bármit is, koncentrálva és különbséget téve. 
 
Bármilyen hatás akkor működik jól, ha megvan az ok, a másikban lévő érzés mag, amire érdemi választ lehet adni. Ami kölcsönhatásba tud lépni. Minden elátkozott tudja azt, hogy nem ok nélkül kapták meg ajándék csomagjukat, a saját bűntudatuk is ugyanúgy táplálja a hatást, mint a gonosz eljárást használó átkozódó, a szenvedélyével, haragjával (vagy amit éppen érez). Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
-1 # Scythion 2012-05-27 22:24
Én azt mondom, hogy az átok akkor válik valósággá ha elhisszük, vagy nem fordítjuk gyorsan áldássá.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Fénybenjáró 2012-05-28 10:37
Az ateisták például nagy védelmet élveznek, mert ők olyan erősen hisznek csak az anyagelvűségben , hogy nem tud a negatív hatás a hitük miatt káros következményeke t kifejteni.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Lantos Mihályné 2012-10-01 16:43
az átokról annyit,hogy 6 éve elvagyok úgy átkozva,hogy meg is vagyok szálva ami rémisztő és mindent gátol pénzt becsületet és állandóan elakar adi egy másik pasinak azt nem akarja,hogy boldog legyek egy házas ember és varázsolni is tud és megerőszakolni.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Fénybenjáró 2012-10-01 21:28
Használd ezt a tudást és segíts vele magadon:

http://mkh.valosag.net/index.php/boldogsag
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!