fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Tudat

Az élet nem más, mint ritmus, dobogás – idegen szóval frekvencia.

A ritmust a szemünkkel színnek látjuk, a fülünkkel hangnak halljuk, a nyelvünkkel íznek érezzük, a kezünkkel pedig tapintjuk.

A ritmus, vagy frekvencia lényege azonban nem önmagában rejlik, hanem abban az információban, amit a segítségével továbbítunk.

Önmagában egyik színnek vagy hangnak sincs jó vagy éppen rossz hatása…

A színek, hangok, rádióhullámok csupán szállítók, és hogy mit szállítanak, azt a kibocsátójuk határozza meg.

Amikor egy ember fest, zenél, főz, vagy bármilyen műalkotást létrehoz, a színek, a hangok, vagy éppen az ízek segítségével juttatja el a saját lelkének információját a többi emberhez.

A szín, a hang, vagy az íz -  vagyis a frekvencia csupán az utat, és kaput jeleneti a másik ember rendszeréhez.

Az egyik ember a piros színre „rezonál” és nyitja meg a kapuját, a másik ember a kékre, a harmadik a barnára, stb.

Az egyik a klasszikus zenére, a másik a rock and rollra, az egyik az édes ízre, a másik a keserűre.

Amikor megnyílik a kapu, akkor lehet egy emberrel kapcsolatba kerülni – például gyógyítani, tanítani vagy bármilyen információt átadni, illetve átvenni.

„Az energia és információ tárolásának feltétele egy tökéletes mértani belső szerkezet, aminek legtökéletesebb példái a kristályok. A kristályok, azaz a szabályos belső szerkezettel bíró anyagok alkalmasak az élő szervezet működése során létrejövő energetikai rezgésinformációk felvételére, tárolására és leadására.

Ha csak a computerben levő tároló chipekre gondolunk, azok sem mások, mint a szilícium kristályok. Mindaddig, míg a kristály rendelkezik ezzel a tökéletes mértani struktúrával, addig tárolja az információt. Ahogy a kristályos struktúrát tönkretettük, már többé nem képes a tárolt információt leadni.”

Bennünk, emberekben is működik egy nagyon-nagyon picike, de annál hatékonyabb kristály, mégpedig maga a lelkünk: A mi legfőbb információtárolónk.

forrás: Színia: Boldogasszony nevében Ősi magyar női titkok


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!