fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Tudat

A videóban azt mondják, hogy a hipnózissal nem lehet valakit az akarata ellenére hipnotizálni, vagy olyan dologra rá venni, amit nem szeretne. Ez azonban nem igaz.

Különböző módszerekkel meg lehet törni valakinek az akaratát és kettős személyiséget létrehozni nála. Bővebben erről szól a Tudatmódosított Bérgyilkosok című film is.


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+1 # Valaki 2012-08-01 11:26
Bruno Gröning mondta: "A hipnózis a Gonosz. Ezt nem szabad az embernek használnia."
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
-1 # Fénybenjáró 2012-08-01 19:00
A hipnózis is olyan, mint a kés. Lehet jóra és rosszra is használni. Minden a használó személy szándékaitól és beállítottságát ól függ.

Jó kezekben nagyon durva függőségekből, negatív személyiségjegy ekből, betegségekből, lelki problémákból tudja a hipnotizőr a beteget kigyógyítani.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Ádika 2012-08-01 21:29
Mindkettőtöknek igazat adok. A Hipnózis egy eszköz mint a média vagy egy kalapács, attól jó vagy gonosz ,hogy hogyan használják és kinek a kezében van. Viszont az emberiségnek tényleg nem szabad használnia nem vagyunk azon a szinten.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!