fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Tudat

Ezt a módszert alkalmazva az ember megérti a szeretet fontosságát és rájön, hogy a szeretet sokkal nagyobb hatalom, mint a félelem, és a belőle fakadó gyűlölet és agresszió. A szeretet hatékonyabban képes az ellenségeskedést felszámolni, mint a vadság és a harag. Próbáld ki a saját életedben.

Bárkivel, ha konfliktusod van, az annak a jele, hogy belőled valami negatívitás sugárzott ki és ennek eredményeként jelent meg a problémás személy  az életedben. Ekkor gondolatban gyakran mondogasd neki, hogy: Bocsáss meg, szeretlek!

Ez a havaii módszer, amely a szeretetről szól egybe cseng Jézus Krisztus tanításaival, aki azt mondta, hogy áldjátok azokat, akik benneteket üldöznek, ne pedig átkozzátok azokat!

 

Egy másik módszere ennek a gyógyításnak a következő, amely során hangosan kell mondani a következő szöveget:

 

1. Címzett: (negatív tulajdonság, vagy probléma hangos megnevezése) pl.: félelem valamitől, vagy harag valakivel

- Felelős vagyok!

-Sajnálom saját negatív tulajdonságomat /élethelyzetemet.

-Kérlek bocsássatok meg, én megbocsátok nektek és magamnak!

- Köszönöm!

- Minden külső-belső negatívumot feloldok a szeretetben.

- Szeretettel elengedek és végleg átadok minden negatívumot a világmindenség világosságának.

2. Feladó: (kereszt neved kimondása), mint önnön örökkévaló, tökéletes, isteni jelenvalóságom.

 

Próbáld ki! Nagyon jól működik ez a szellemi módszer, mert a szeretet mindent meggyógyít. Alkalmazni lehet ezt a gyakorlatot személyes konfliktusok, más emberek, vagy családtagok gondjai, vagy esetleg országos, világ méretű problémák megszüntetésénél is. Még természeti katasztrófák esetében is, mivel minden történés, az ember, vagy népcsoport belső lelkületének a megnyilvánulása.

 


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!