fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Tudat

Dr. Parádi József reinkarnációs élményéről beszél.

 


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # Jefremov 2013-05-19 21:30
Valamelyik "szkeptikus" ezt írta a gyakori kérdések oldalán:

"az évmilliók során, az evolúció alatt, olyan mértékben fejlődött az agyunk, hogy egyszerűen belegondolni is nehéz, és elhinni is lehetetlen, hogy a "bulinak" egyszer vége lesz. Egyik percről a másikra, csak úgy megszűnünk. Kész, vége! És ha belegondolsz, ez tényleg hihetetlen, és felfoghatatlan.

Mivel a hiper-szuper agyunk ezt valóban nem akarja elfogadni, (én sem akarom) ezért sok sok idő alatt, kialakultak a vallások, és a különböző teóriák, a halál utáni életről. De halál utáni élet nincs, aki két lábbal jár a földön, és reálisan, evolúciós oldalról vizsgálja a dolgokat, az tudja a sivár valóságot, hogy a bulinak, valóban vége lesz egyszer! Generációink folyamatosan megújulnak, minket pedig örökre elfelejtenek. Ez az élet rendje.
Én is a realisták közé tartozom, elhiszem, hogy vége lesz, de öregkoromra, valószínűleg én is vallásos leszek, és majd templomba járok majd, mert így sokkal könnyebb lesz elviselni a végét."

Már megint az az ostoba magyarázat. Miért hiszik az emberek azt, hogy kész vége és nem lesz semmi, épp ezért éljünk a mának mert "egy életünk van, és a többi baromság..." és addig mindent éljünk át, drog, cigi, pia, balhé...
Csak hát előbb - utóbb mindenki meghal, és megtudja az igazságot. De fogom őket sajnálni ,amikor kiderül!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Fénybenjáró 2013-05-21 21:23
Bizonyítékok Isten Létére:

http://www.youtube.com/watch?v=k47ithiqAmU
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Jefremov 2013-05-19 21:32
Itt egy másik érdekes hozzászólás, szerintem elgondolkodtató .

"ugyanakkor mi emberek kicsit túlértékeljük az élet/halál fogalmát. Magunkból és az egónkból indulunk ki mikor ezeket a fogalmakat létrehoztuk.

Univerzumunk úgy ahogy van "él" nincs benne különbség hogy melyik részét tekinted.
Az egész dinamikusan változik és követi az "alapprogramját" ami az egyre komplikáltabb és önmegújuló folyamatokat jelenti.

A testedet felépítő atomok egy része már millió embert kiszolgált és még milliárdokat fel fog építeni.

Ezek a részecskék az ősrobbanáskor születtek szupernovákban formálódtak és mindvégig mozgásban voltak.

Képzeld magad egy hullámnak a tengeren. Te egy mintázat vagy csupán. Életünk célja hogy kövessük az alapprogramunka t és hozzáadjunk a mintázatok bonyolultságáho z. (azaz fejlődjünk)

Ezen az analógián elindulva te soha nem születtél meg így nem is halhatsz meg."
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!