fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Tudat

A meditáció szárnyán bármilyen világba beleláthatunk már, így akár ráláthatunk a háttérhatalom szellemvilágára is. Dienes István nem állít kevesebbet, mint azt, hogy a tudatosodás kapcsán az elit a továbbiakban nem lesz képes emberellenes cselekedetekre, mert a felemelkedett rezgés őket is átalakítja, átformálja.

 


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # Jefremov 2013-07-31 19:30
- http://ursula.cafeblog.hu/2013/07/28/az-abortuszrol/ -

Fénybenjáró, szerinted miért mondta a családsegítő, aki felé fordult, hogy vetesse el? Ez nem véletlen egy központi utasításból származik?
Ezért is nem születik elég gyermek Magyarországon! !

"Elmondtam a családsegítő nőnek is, akinek a feladata lett volna, hogy a lehetőségeimről felvilágosítson , de ehelyett csak folyamatosan a nehézségekről és a kilátástalanság ról beszélt, szinte terelt az abortusz irányába."
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
-1 # Fénybenjáró 2013-08-02 21:59
Ha jól emlékszem 56-ban vezették be a kommunisták szándékos népirtás célzattal az abortuszt, hogy ezzel is csökkenteni tudják a magyar lakosság létszámát. Mára már 6 millió embert öltek meg így a saját anyja méhében és a nagy demokraták tovább működtetik ezt a tömeggyilkosság ot. Nagyobb áldozatokat követelt az abortusz, mint az állítólagos holokauszt a 300.000 áldozattal, csak erről sehol sem hallunk.

Jöhetnek itt szépen szónokló pártok és politikusok, látszatintézked ések. Addig, amíg az ilyen súlyos aljasságokat engedik érvényben lenni, addig biztosak lehetünk benne, hogy a magyarság gyilkosai irányítják hazánkat. Még akkor is, ha kokárdát köpnek a mellkasukra.

Mellesleg itt egy brutális videó arról, hogy mit él át a magzat, miközben a saját anyja kivégezteti méhen belül:

http://mkh.valosag.net/index.php/temakoeroek/igazsag-kutatasa/571-gianna-jessen-abortusztulel-
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!