fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Tudat

Mi történik azon a napon, amikor egy gyógyító rájön, hogy egy héten miért jönnek ugyanazzal a betegséggel a kliensek? Mit tesz mikor ráébred, hogy ez a helyzet igazából az ő tükörképe? Mi jön el azon a napon, amikor tudatosodnak az inkvizítorok és rájönnek, hogy a halálraítélt ártatlan… A mindenkiben egyénileg zajló átalakulások eredményezik az egész rendszer megtisztulását és felemelkedését. Ezt nem lehet már utasításokkal és törvényekkel irányítani. Vagy elindulsz az úton vagy kiszállsz.

A videó itt érhető el.


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # Antonov 2013-08-10 07:35
Mikrochip a kozmetikai iparban - szerinted ez véletlen Fénybenjáró? Hiszen ezt már évekkel korábban megjósoltad, hogy megfogják tenni ezt a lépést.

A NASA is beszáll a szépségiparba

Egy arckrém, amely pontosan megmondja, mikor és mennyit kell felkenned belőle a tökéletes hidratálás érdekében. Vagy egy másik, amelyik öregedésgátló űrszemcséket tartalmaz. Nem, nem egy sci-fiből idézünk, az űrtechnológia bizony elérte a kozmetikai ipart is!

Szerencsére a kozmetikai ipar szuper tudósai mindig előrukkolnak valami hihetetlen formulával, amellyel hatékonyabban trükközheted ki a fránya ráncokat. Most pedig még a NASA tudósaitól is kaptak egy kis erősítést, így igazi high-tech kencék születtek.

Az IOMA márka Youth Booster hidratálója például azonkívül, hogy nagy koncentrációban tartalmaz aktív molekulákat, még egy mikrocsippel meg is méri, mennyi hidratálásra van szüksége a bőrödnek. A szuperkrém kupakján található csip ugyanazzal a mikrotechnológi ával működik, mint amit a Mars-robotoknál is alkalmaznak.

A high-tech szépségápolás másik zászlós(űr)hajó ja az angol 111 Skin nevű márka. A Bio Cellulose arcmaszk az űrhajósok sérüléseire használt kollagénszivacs inspirálta, és azonnali, szuperlátványos feszesítést ígér. Ám az igazi szuperszonikus nagyágyú a Black Diamond arckrém, amely űrben keletkezett fekete gyémánt részecskéket tartalmaz. Az űrkence a bőr legmélyebb rétegeiben állítja meg az öregedést, és állítólag a sztárok legújabb kedvence lett.

A földönkívüli krémek ára egyelőre sajnos még a csillagos égben van, de a jövőben biztosan széles körben elérhető lesz. Te szívesen kipróbálnád ezeket az űrkencéket?
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+2 # Fénybenjáró 2013-08-10 13:32
Ha igazán segíteni akarnának az embereken és nem csak a pénzbehajtásról szólna ez a munkásságuk, akkor elárulnák a cicababáknak, hogy nem a kenőcsöktől maradnak egészségesek és fiatalosak, hanem attól, ha egészséges életet élnek és egészségesen és hőkezelés nélkül táplálkoznak.

Parasztvakítás ez az egész, mint a sok műbaromság a műanyag világ kirakatában.

https://vimeo.com/61026307
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!