fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Tudat

"Érdekesnek gondolom, hogy az ókori népek többsége rendelkezett egy tudással. Egy tudással, melyet bár minden nép máshogy nevezett meg, ugyan az volt mindegyiknél. Ismerték ezt a tudást az ókori egyiptomiak, indiaiak, indiánok, sőt, még a vikingek is.

A mai kor embere azt hihetné, hogy az ókori civilizációhoz képest mi hihetetlenül fejlettek vagyunk, pedig nem így van. Régebben az emberek sokkal meditatívabban élték mindennapjaikat, sokkal bölcsebbek voltak, mint mi. Persze ez nem azt jelenti, hogy mindenki naphosszat meditált, mindenki guru volt, mert jobb elfoglaltságuk nem akadt. Ez csupán azt jelenti, hogy sokkal tudatosabbak voltak magukra, természükre és társaikra nézve. Igyekezték megszépíteni egymás életét, harmóniában élni mindazzal, amit a Teremtő adott nekik. Ehhez pedig nem kellett gurunak lenni.
Ma egy érdekes könyvet teszek közzé, az a címe, hogy Az atlantiszi Thoth smaragdtáblái. Nem fogom ecsetelni, hogy miről is szól, mivel le van írva a bevezetőbe, olvassa el mindenki.
Kívánom, hogy általa bölcsességet leljen mindenki, és Isten Áldja azokat, akik keresik az Igazság fényét."


Paulus

 

Letölthető itt

Vagy, ha elévült volna, akkor itt is, de ehhez regisztráció szükséges.


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!