fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Tudat

A durva felszín alatt, hatalmas mondanivalója van ennek a filmnek. Habár hollywoodi alkotás, de ha minden ott készülő mozi ilyen mély szellemiséggel, közölni valóval lenne rendezve, ma már egy lelkileg fejlettebb világban élhetnénk. Értsd meg az üzenetét! Elemezd ki minden egyes pillanatát, mert ahányszor nézed újra, annyiszor fogsz új összefüggéseket felfedezni benne.

http://vimeo.com/26154735


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # Józsi 2011-07-28 21:44
Észrevetted már, hogy azok a filmek amikben Brad Pitt szerepel, mind valamilyen mély mondanivalót hordoznak?
Legújabb alkotása a " the tree of life" (az élet fája)
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Fénybenjáró 2011-07-28 22:07
Igen ezt már én is megfigyeltem! Hallottam is már róla, hogy bizonyos színészeket direkt alkalmaznak hasonló szerepkörökben.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!