fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Tudat

 

A meditáció magában rejti annak a lehetőségét, hogy szó szerint átalakítsa a világot. 1978-ban az úgynevezett "Maharishi-hatást" figyelték meg, amikor Indiában egy 7000 egyénből álló csoport 3 héten keresztül meditált annak reményében, hogy pozitív hatást gyakorolnak a környező városra. Képesek voltak a szó szoros értelmében átalakítani a város kollektív energiáját, amely csökkentette a globális bűnözési arányt, az erőszakot, és a halálos áldozatok számát a meditáció ideje alatt átlagosan 16 százalékkal. Az öngyilkossági arány és az autóbalesetek száma is csökkent. Sőt, 72 százalékkal csökkentek a terrorista cselekmények azon időpontokban, amikor a csoport meditált.Csaknem 50 vizsgálatot végeztek, melyek igazolták a globális meditáció más előnyeit, és közvetlen hatását a világon mindenre, sőt az eredményeket a Journal of Crime and Justice folyóirat egyik 1981-es kiadásában közzé is tették. Ismerjük a meditáció végtelen egészségügyi és pszichológiai előnyeit, de a tagadhatatlan energetikai hatásait most kezdi vizsgálni a politika és a szociológa.

Például egy nap mint nap végzett tanulmány egy két hónapos gyűlés alatt Izraelben 1983-ban kimutatta, hogy azokon a napokon, amikor a béke meditációban résztvevők száma magas volt, a szomszédos Libanonnal folytatott folyamatos háború intenzitása meredeken csökkent. Amikor a résztvevők száma magas volt, a háborús halálesetek száma 76 százalékkal csökkent Libanonban.

http://indavideo.hu/video/A_Maharishi-hatas_-_Libanon

Amikor a kísérletet Walesben megsimételték, lenyűgöző eredményeket kaptak. 1987-ben Merseyside-ban volt a harmadik legmagasabb bűnözési arány Anglia és Wales tizenegy legnagyobb nagyvárosi területe közül; 1992-re a legalacsonyabb lett a bűnözési arány. 40 százalékkal alacsonyabb, mint ami a korábbi tendenciákból megjósolható volt. 255 ezerrel kevesebb bűncselekmény történt Merseyside-ban 1988-tól 1992-ig, mint ami várható lett volna, figyelembe véve a nemzetközi bűnözési trendeket.

A globális Maharishi-hatás titka a fizika által "Mező effektusként" ismert jelenség, a hatás, melyet az összetartozás és pozitivitás hoz létre a tudat egy közös mezőjében, a Transzcendentális tudatban, amely a teremtés alapja, és mindenütt átjárja az egész életet. A meditáció során az egyéni tudat a létezés érintett szintjeire kerül, ahol az egyéni szándékok szükségszerűen hatással vannak a kifejtett szintre, ahol kölcsönhatásba lépünk egymással, mielőtt még manifesztációra kerülne sor. A tudat hatással van az anyagra. A lényeg, hogy a létezés egésze egy egyetemes tudatból, az úgynevezett Egyesített Mezőből, vagy Szuper Húrmezőből árad ki.


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!