fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Tudat

Ez a videó is egy nagyon jó példa arra, hogy különböző szellemi módszerekkel hogyan lehet a test határain túl is hatást kifejteni. Látható a videóban, hogy ezzel a képességgel fizikai kontaktus nélkül tudja az ember az ellenfelét az egyensúlyából kibillenteni. Vagy akár fájdalmat okozni neki. Távol-Keleti harcművészek szintén ismerték ezt a tudást.

A nemzet ellen munkálkodó zsidóságnak is birtokában van ez az erő, amellyel lehetőségük van a magyarokat érzelmileg, gondolatilag is befolyásolni. Képesek olyan tömeghipnózist létrehozni többed magukkal, mint például a Hit Gyülekezetében látható itt. Hatástalanítani tudják vele a magyarokban a lelkesedést, a tenni akarást, a lendületet, amikkel a nemzetünket hatékonyabban tudnánk képviselni. Akár félelem okozása is lehetséges, ha valaki birtokában van ennek a tudásnak.

Lehet ellenük védekezni is, csak érteni kell a módját. Régen a táltosok, szakrális uralkodók és a pálosok óvták a magyarságot az ilyen káros hatásoktól. Napjainkban sajnos ezen a téren játékai lettünk a szélnek. Ezért lesz szükséges, hogy a nemzetünk ismét az Isten felé forduljon, mert a fényben nem fognak majd tudni érvényesülni a sötét lelkű népcsoprtok és emberek!

A világnak vannak szellemi törvényei és aki ismeri azokat, azok képesek vele élni, és vissza élni. Természetesen, amit adunk azt kapjuk vissza! Ezért érdemes az ilyen erőket inkább a gyógyításra és a pozitív teremtésre felhasználni.

http://indavideo.hu/video/Az_orosz_spetsnaz_szellemi_technikaibol_egy_reszlet


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+4 # Csige János 2012-06-03 22:37
Drága magyar testvérek! Azt tudnotok kell, hogy az ősi magyar királyok a Teremtő Istennek szolgáltak, tehát minden ügyes bajos dolgaikkal ő hozzá járultak és tőle kértek tanácsot. A Teremtő Istent hívták segítségül minden csata előtt, meg kell tanulnunk azt amit ők tettek és akként cselekedni mindenben. Miért tudtak többszörös túlerővel szemben is győzni? Mert Istenhez fordultak, és őt hívták segítségül nem gyűlölködtek és nem átkozódtak, hanem csendben voltak és Istenre figyeltek. Az ellenségeiket meg gyógyították, és megetették és hazaküldték példát mutatva hogy máshogy is lehet élni, lépjünk mi is az ő nyomdokaikba és cselekedjünk a szerint. Harcba szálltak a gonosszal nem engedték meg hogy leuralják őket, önvédelmet gyakoroltak elpusztítóikkal szemben de nem gonoszságból tették hanem a megmaradásuk érdekében. Nekünk is a Teremtő Istenünkhöz kell járulnunk és tőle kérve tanácsot, mint ahogy a mi nagy magyarjaink is tették és akkor amikor A Teremtő Istenünk ad utasítást, hogy mit kell tennünk azokkal akik a vesztünkön dolgoznak, lesz győzelmünk de ahhoz az ő Felséges Személyéhez kell járulnunk és engedelmeskednü nk néki. Az is lehetséges, hogy ő maga fog értünk harcolni és mi csak azt fogjuk látni, hogy gyilkosaink szégyen szemre hagyják el ami áldott Magyarországunk at, az hogy ma élünk és még vagyunk a Teremtő Istenünk kegyelme rajtunk, és ez egy csoda a magyarság életében. De ezt a győzelmet, csak a Teremtő által fogjuk megkapni ezért gyertek és legyünk a mi Teremtő Istenünknek népe, és kiáltsunk hozzá minél többen és egységben és az Ő Nagy kegyelméből támadjunk fel mint nép, és ország és éljünk neki szolgálva mindörökké, Istenünk ellen nincs erő, és nincs hatalom ez a mi múltunk,jelenün k, és a mi jövőnk éljünk hát vele mindörökké ámen :) Legyetek áldottak magyar testvéreim, és imádkozzatok a mi Teremtő Istenünkhöz mert méltó rá, és maradjunk a mi Teremtő Istenünk áldott és hűséges népe mindörökké.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+5 # Fénybenjáró 2012-06-05 14:46
Ez a videónk is egybe vág a te mondanivalóddal : https://vimeo.com/34704941

:-)
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Boros Ottó 2013-09-16 17:32
Nem tudok hozzászólni; a video nem létezik. Pedig mielőtt meghalok, meg akarom tanulni ezt a "harcmodort". Ha lenne valakinek ötlete, hol lehet ilyen irányú tudásra szert tenni, szívesen venném.unu5n
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Fénybenjáró 2013-09-16 18:52
Nem az a hőstett, ha másokat legyőztél, hanem az, ha önmagad legyőzted:

http://mkh.valosag.net/index.php/megvilagosodas
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Boros Ottó 2013-09-18 07:27
Ezt a kungfuból már elsajátítottam, de erről még soha említést se tettek a hozzáértők. Mindenesetre köszi a linket!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Fénybenjáró 2013-09-20 14:43
Van egy harcművészeti ág, ahol ezt a szellemi módszert oktatják. Még régebben a National Gegograficon volt róla egy műsor.

Az Aikidó nagymestere is képes volt ezt a tudati energiát úgy irányítani, hogy eltűnt a tanítványok elől, emberfeletti erővel bírt, 60 ember ellen is képes volt megvédeni magát, 6 tanítvány nem volt képes feldönteni, pedig tiszta erőből tolták. Ő pedig csak meditálva ült a földön.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!