fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Tudat

Képzelj el egy világot…


Egy olyan világot, ahol nem a megélhetésért, a túlélésért dolgozol, hanem a személyes fejlődésedért,  az emberiségért, a civilizációért. Ahol nem kell gyárban, vagy egy irodában töltened életed háromnegyedét, hanem nyugodt körülmények közt agyalhatsz azon, mivel tudnád jobbá tenni a világot, mit tehetnél az evolúció további fejlődéséért.

Képzeld el, hogy nincs többé stressz, nincs többé a nyakadon lógó főnök, nincs többé határidő és öt éves terv – a magad által beosztott munkaidőben dolgozol saját magadért; a környezeted és a világ jobbá tételéért. Ahol azzal foglalkozhatsz, amit szeretsz csinálni, amihez tehetséged van.

Ebben a világban nem kell fizetni az energiáért, a vízért, az alapvető szolgáltatásokért, mivel minden bőségesen az emberek rendelkezésére áll. Nincsenek többé légszennyező autók, és gyárak – embertársaink újabb ötletei - azok megvalósítása; környezetünk, és a természet gondoskodik rólunk. Megad nekünk minden azért, hogy megtalálják saját személyiségünket, hogy ne álljon meg az emberi fejlődés, hogy szimbiózisban élhessünk végre otthonunkkal, a Földdel.

Mindenki belegondolt már abba, hogy milyen lenne egy olyan világ, melyben szívesen élne. Mely nem szab határt a fejlődésnek, a tetteknek, a gondolatoknak.

Mindez utópia? Most még az. A csodálatos emberi elme által létrehozott technológiánk, melynek szinte mindent köszönhetünk – már adott. Képesek vagyunk a szél erejéből energiát előállítani, embereket juttatni a Holdra vagy akár a Marsra. Számítógépeket, robotokat tervezünk és állítunk elő, melyek dolgoznak helyettünk. Ki tudja, hova jutnánk, ha a technológiánk fejlesztésére, az emberi elme csiszolására, önmagunk megtalálására, tehetségünk kiaknázásra  koncentrálnánk?

Egyre többen és többen vágyunk egy olyan világra, amely különbözik a mostani világunktól – egyre többen és többen érezzük mélyen belül, hogy valami nincs rendjén, és keressük, kutatjuk a változás lehetőségét.

 Egyetlen dolog adhatja meg nekünk, amit szeretnénk. A Forradalom. A Tudat Forradalma.

Forradalom, most!

http://forradalommost.hu/Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!