fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Tudat

A legmagasztosabb vágyak egyike,

arra vágyni, hogy ne vágyj semmire!

 

Ez a film kicsit a nyugati életfelfogásnak íródott, hogy a boldogság a pénz, a siker, stb. Azonban ezek a dolgok mind mulandóak, mert ezen a világon semmi sem tart örökké. Minden változik. Így, aki a boldogságát anyagi tárgyakhoz rögzíti, az automatikusan a boldogtalanság magjait is elveti a boldogságának útja mentén.

A film viszont olyan szempontból érdekes, hogy nagyon jól bemutatja, hogy milyen törvényszerűségek szerint is alakul körénk az életünk. Kellő tudatossággal lehet irányítani a sorsunkat. Azonban az is előfordulhat, hogy olyan irányba fordítjuk életünket, amilyen irányba már meg volt tervezve az utunk jó előre.

 


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # csocsi 2012-09-25 11:04
Sajna nem működik :(
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Fénybenjáró 2012-09-25 19:23
köszi javítottam!

Szóljon mindenki hozzászólásban, ha hibás linket, vagy videót talál.

Köszi előre is! :-)
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!