fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Tudat

A jövendölés a történelem előtti koroktól kezdve foglalkoztatta az emberek fantáziáját.

A jelen és a múlt események összekapcsolása és annak tanúságainak leszűrése adta az alapot, hogy az emberiség megkísérelje a lehetetlent, betekintést szerezzen a jövőbe.

Legfontosabb kérdés persze a nagy vallások szerint, mi határozza meg az egyén fejlődését. A szabadakarat által létrejött véletlenekre reagáló éberség, vagy az elkerülhetetlen végzet, a sors hálóinak tökéletesen rendezett láncolata.

Valószínűleg ezen elméletek keveredésében rejlik az igazság, talán azért is, mert minden igaznak hat, ha hisznek benne.

Az események általában sose véletlenszerűen történnek, ahogy mondani szokás, mindennek megvan a rendelt ideje és annak rendelt helye. Sosem szalasztunk el semmit, mert nincs mit elszalasztani, a sors öntudatosan vonzza egymáshoz a darabokat.

A látás maga, ezekbe a szálakba való betekintés tudománya, és az ott nyert információk leszűrése, ami által kirajzolódhat egy vagy több fajta lehetőség. A látónak nagy érzelmi és mentális intelligenciára van szüksége ahhoz, hogy megfelelően következtessen, mert ez hatással van a kérdező további állapotára is. Befolyásolja döntéseiben és cselekedeteiben egyaránt. Ezért tiltott a jóslás sok helyen, mert manipulálva teremti meg a világokat.

Bár, ha nagy vonalakban nézzük, akkor akár ez is lehet sorsszerű, mert egy egyszerű kölcsönhatás lépett fel, mint egy átlag információcsere során, mely hatással van mindkét félre, tudva vagy tudattalanul.

Ezen dolgok csupán a felszínt kapargatják, mert, ahogy az ember a világban kiismeri a kiismerhetőt, addig a kiismerhetetlen mindig meglepetést fog okozni, mert az istenek mindig nagyban gondolkoznak, és aki bepillantást nyer terveikbe, azt nem jósoknak, hanem küldetéssel rendelkező prófétáknak nevezik.

Vasgar

vasslajosblogja.blogspot.com/2011/12/joslasrol-sorsrol.html


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!