fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Vaszistha Tanításai

Időkön és korokon átszárnyaló bölcsességet őriz ez a mű a tudat valódi természetéről, azaz Istenről. Olyan mélységes bölcsesség árad belőle, mely képes eloszlatni az ember életében a tudatlanságból, a testtel való azonosulásból fakadó szenvedést. Egy beavatáson keresztül esik át az ember olvasás közben, és egyre inkább megvilágosodik előtte az, amiről a táltosok, szentek, bölcsek meséltek. Aki valóban kíváncsi az élet legnagyobb titkára, az mindenképpen tanulmányozza teljes odaadással ezt az ősi írást, mely korokon át szárnyaló bölcsességet és tudást hordoz magában.

Az Igazság szabaddá tesz általa. Olvasás közben pedig az olvasó, egy szellemi beavatáson esik át, melynek következményeként egyre közelebb kerül a megvilágosodáshoz.

Katt a képre...

 

 

A könyv itt beszerezhető. Kicsit borsos az ára, de aki tényleg teljes oda adással keresi az Igazságot, az nem fogja sajnálni rá a pénzt, mert a mű felszabadít az elme kínzó hatásai alól. Tudom, mert kipróbáltam:

http://www.vaszistha.hu/

 

 


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+3 # T 2012-03-27 10:03
Sziasztok!
Köszönöm az infót. Milyen érdekes, hogy legutóbb 2000 körül "botlottam" hasonló olvasmányba, most pedig 2012 van.Azt hiszem tudjátok mire gondolok. És most már nem érzem magam " kakukk tojásnak". :-)
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+2 # sby 2012-04-23 17:30
Köszönöm, hogy behoztad életembe ezt a művet! Nagyon jó, megadja azokat a visszaigazoláso kat amik kellettek, hogy bizots legyek a tanultakban! Még nem olvastam végig, de már most látom nagyobb tudást ad mű (kétféle olvasatával), mint amire elsőre számítottam! Örök hálám!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Fénybenjáró 2012-04-23 18:05
Én is ép most olvasom. Nagyon mély és földön túli bölcsesség rejtőzik benne. A benne lévő meditációt szoktam gyakorolni, amikor a becsukod a szemed és a tudatoddal a saját tudatodra figyelsz. Tényleg egy világon túli béke és nyugalom ér utol olyankor.

Kivéve, hogy ha a vágyak különböző gondolatokat vetítenek a szem elé. :-?

Örülök, ha tudtam segíteni ennyiben. Igazán nagy érdem annak jár, aki több ezer évvel ezelőtt megírta. Valamint annak, aki lefordította magyarra.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!