fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Magyarság

Hát itt egy újabb szép példa, arra, hogy hogyan misztifikálják a bűneiket és terelik el a lényegről a szót, valamint helyébe miként tesznek kitalált történeteket.A turáni átok, avagy a zsidók által létrehozott megosztottság elrejtése, egy kitalált történettel.

Nem vagyunk széthúzó nemzet! Csupán közénk települtek a megszálló idegenek, akik belviszályt szítanak. Pluszba még kitalálták félrevezetésként azt is, hogy ez a belső ellenségeskedés nem ám ő miattuk van, meg a demokráciájukból kifolyólag, hanem egy soha nem is létezett turáni átok végett. Ebben a filmben szó esik arról, hogy a zsidóság mit is művel velünk.

 

A másik meg az, hogy a táltos egy megvilágosodott ember. Így, aki tényleg táltos, az nem átkozódik, mert Isten szeretetét képviseli a földi világban. Itt már megbukott a történetük.

A turáni átok természetesen véletlenségből pont azon dolgok ellen uszítja a magyarságot, amelyek a zsidóságnak a szemét csípik. Például a magyarság kereszténységgel kapcsolatos múltja ellen. Meg az ezer éves apostoli királyság ellen, melynek kezdésénél Szent István található. Ebből is következtetni lehet arra, hogy a Turáni átok egy kitaláció, amely ismét csak a zsidóság azon munkásságát szolgálja, hogy a nemzetünket depresszióban, tudatlanságban, széthúzásban, megosztottságban, keresztényellenességben, Szent István ellenességben tartsa.

 

Fondorlatosan lett kitalálva a történet, de több helyen is sántít. Nagyon óvatosan kezeljétek az ilyen zsidó megtévesztéseket, mert ezekkel a módszerekkel butították idáig Magyarországot.

 

Helyesbítés a lenti történet kapcsán:

Nemzetünknek a Jézusi Kereszténységhez kell vissza térnie, és megtisztítania a júdeo-kereszténységet a júdéktól, mivel sajnos az egyházzal és a Vatikánnal kapcsolatban is eljátszották a beépülés, megosztás és széthúzás történetét. Úgy, ahogy hazánkkal kapcsolatban is tették. Tisztulásra lesz szükség, ahol a zsidóság mérgező eszméit kigyomlálják a keresztény egyház Jézusi Értékei közül.

Valamint, ha Szent István, az idegen érdekeket, a németeket támogatta volna, akkor nem vezetett volna ellenük több győzedelmes hadjáratot is.

 

 

 

Természetesen a most következő szövegből ne nagyon tessék elhinni semmit!!!

 

Mi is a turáni átok?

A válaszok. A turáni átok ősi magyar legenda, sokféle változata terjedt el, de mindegyikben közös az átok: a magyarok közt legyen széthúzás, ellenségeskedés. A legismertebb változat szerint amikor Szent István államvallássá tette a kereszténységet, az ősi vallás papjai, a táltosok megátkozták a magyarokat. Egyesek szerint az átok 1000 évig tart, más források szerint addig, amíg Magyarország a római egyházat követi. Ez komoly különbség, hiszen ha csak 1000 évig tartott, akkor már felszabadultunk az átok alól, míg másik változat szerint még sokáig rajtunk lehet. " A turáni átok a gyakran elhangzó szófordulat arra utal, hogy a magyar nemzetre valamikor valakik valamilyen átkot mondtak, miszerint legyen a magyarok között ellenségeskedés, viszály, meg úgy egyáltalán, legyen erős diszkomfortérzetünk, ha magunk közt vagyunk. Amellett, hogy általános pesszimizmus lengi be a Kárpát-medencét, az átok jelenleg olyan gyakorlatias kihatásokkal befolyásolja történelmünket, hogy nagyon magas nálunk az öngyilkossági ráta, és alacsony a születések száma. Az átok keletkezéséről több legenda is terjeng. A legelterjedtebb verzió szerint a táltosok átkozták meg a magyarokat, amikor Szent István király feladta a régi vallást, és kereszténnyé tette népét. Ez az elmélet kettéágazik: némelyek szerint csak ezer évre szólt az átok (tehát már lejárt), mások szerint viszont addig hatályos, amíg a magyarok fel nem adják az új hitet. Olyan változatról is tudunk, miszerint István nem is a kereszténységgel hozta fejünkre az átkot, hanem azzal, hogy megtörte az örökösödési rendet, így megszegte a vérszerződést. Aztán az is lehet, hogy az átok még régebbről való, és Attila halála után keletkezett, amikor a fejedelem fiai megosztották a birodalmat. Esetleg tán még az őshazában indult az egész, valahol a Turáni-alföldön (jelenleg Kazahsztán, Üzbegisztán és Türkmenisztán területére esik) csinált valami ősünk valamit, vagy valami, és ezért. " Az átok valóban a római zsidókatolikus egyházzal jött a nyakunkra, mert a beteges hatalomvágyukkal ki akarták írtani az ösi Magyar kultúrát és szolganéppé tenni a Magyart. A mai napig próbálják az Ősi Magyar kultúrát sárbatiporni. Felégettették ösi fateplomainkat ahol rovát írással volt megörökítve multunk és ezt követöen azt mondták nincs is történelme a Magyarnak.

 

Táltos soha nem átkozza saját nemzetét! Akik ezt állították az ősi kultúránkat mocskolják.

 

A széthúzást és ellentétet a római zsidó katolikus egyház által kikényszerített házasságokkal behozott idegenek kezdték szítani. Elnézést kérek, hogy nem a kérdésre válaszolok, de egyet bizton állíthatok. Mi magyarok kiválóan abszolváljuk a dolgot. Nézzünk csak szét a politikában, a közlekedésben, és az emberek egymás közötti viszonyaiban . Ha nem is létezik/létezett az átok, mi mégis a közénk települt zsidók széthúzása miatt megosztottságban élünk.


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+3 # K.Jocó 2012-10-13 17:00
Ki az aki össze vissza habratyol itt Vajkról és az Ő igen jónak mondott kereszténységér ől?Isten nevében embert ölni tényleg nemes tett és a Magyarok ellen idegeneket hívni segítségűl tényleg bámulatra méltó cselekedet!!!Ig en, valóban méltó egy ilyen jóságos ember az Ország élén aki meggyalázta Őseink szabad hitét.Egy kis Történelemóra nem ártana!!!És a turáni átok???Hm.....senki se mondta,hogy ezt elhiszi!!!!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+2 # Fénybenjáró 2012-10-14 13:52
Ajánlom figyelmedbe Szent Istvánról szóló hiteles írásokat, amik nem az István a király rockopera szintjén vannak:

http://mkh.valosag.net/index.php/temakoeroek/magyarsag/toertenelem/1806-sbalazs-benedicta-szent-istvan-kiraly
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # HunWarrior 2013-08-29 02:57
Ez a cikk komoly, amit idelinkelt?
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # BAJ 2012-12-19 18:13
Innen így néz ki: turaniatok.atw.hu/
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Katyma János 2013-10-30 02:44
Ha atv-vel kezdődik, akkor jóságos már nem lehet :D
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Szundi 2012-12-20 09:29
Érdemes elolvasni a következő linken található sorokat is, ezzel kapcsolatban. http://tudatraebresztes.blog.hu/2011/10/20/turani_atok_1
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # józsi 2013-03-16 17:38
1 másik verzió amit az ősök mondtak :amelyik nagyhatalom megpróbálja uralma alá hajtani hazánkat az szétesik!lásd mongol,oszmán,o roz
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # andrew 2014-08-03 21:10
A Mongolok miert estek szet ? 3 trillio dollar erteku asvanyi anyagokat talaltak ott nem regiben a teruletukon ami magas gazdasagi elorelendulest hozott az orszagnak. Magyarorszag csak almodhat valami ilyesmirol...
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+7 # Lajos 2013-10-17 14:08
Csak azt nem értem miért kell ennyire a Magyarokat a kereszténységhe z kötni, a Magyar történelem sokkal régebbre nyúlik vissza, semmi köze a kereszténységhe z. A Magyaroknak saját vallása volt jóval a keresztény vallás létrejötte előtt. A kereszténység lényegében a legelső pápa által terjedt el aki a Római császár volt és ő alkotta meg a Bibliát, összegyüjtötte, amit jónak látott beletett a többit megsemmisítette . És pont a keresztény egyház volt az egyik érdekelt abban, hogy a Magyarok nagy történelme feledésbe merüljön.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+3 # Fénybenjáró 2013-10-20 11:41
Nem érdemes keverni az egyházat a kereszténységge l.

Itt egy videó ebben a témakörben:

http://www.youtube.com/watch?v=QAxzVzpwLm8

Jézus hatalmas igazságokat nyilatkozott ki, amelyek mentén élve az emberek jobbakká, boldogabbakká és bölcsebbekké válhatnak.

A magyarság jelentős része már az 1000-es évek előtt keresztény volt. Bizánci keresztény. Néz utána a honfoglaláskori mellkeresztekne k.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Lajos 2013-10-20 17:41
Szerintem nektek kéne utánnanézni, a kereszt egy ősi jelkép. A keresztény egyház csak átvette és félremagyarázta a jelentését. Az igaz, hogy voltak a szittya magyarok között keresztények, azért mert mindig szabad vallásgyakorlat volt. De a kereszt az ősmagyar vallásban is tisztelt jelkép volt. Az Isten szó is magyar eredetű! A szittya magyarok már Jézus születése elött egyistenhitet vallotak, "ős lélek, öröktől fogva való lélek, szellem" amit Istennek neveztek.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Zsolt 2014-08-20 12:03
Isten = Ős-ten
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Lajos 2013-10-20 18:30
És hogy nem a levegőbe beszélek : http://www.magtudin.org/Isten%20szavunk%20%20F.S.htm Jézus csak egy jó ember volt, aki a magyarokéhoz nagyon hasonló tanításokat hirdetett.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Fénybenjáró 2013-10-21 18:41
http://www.youtube.com/watch?v=qLGGqpo-Go8

A témához kapcsolódó videó. Kik voltak a táltosok? Megvilágosodott ak, akik a világ számára Isten dolgairól beszéltek. Jézus is ezt tette és olyan példát mutatott az embereknek, amely mind a magyarság, mind más népek számára követendő példa.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Lajos 2013-10-21 19:15
Ennek tényleg igazat adok, Jézus is egy Táltos, egy megvilágosodott személy volt. És mindannyian Isten az őslélek fiai vagyunk. Mondom én ezt úgy, hogy a tudományban hiszek. A tudomány bebizonyította, hogy az emberi testet egy mikrohullámú elektromosság működteti. És az én hitem az, hogy ez a 3-25 Herz közötti frekvenciájú áramerősség az őslélek ami az életet fenntartja az emberi szervezetben. És az ősidőkben egy villám csapott bele a tengerbe, amitől létrejött az egysejtű életforma, ami odáig fejlődött, hogy létrejöttek a többsejtű állatok és az ember elődje.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # ÜRÖGI ZSOLT 2013-11-11 22:50
Lehet sokféleképpen megítélni történelmünket István uralkodásától kezdődően . A tényekkel viszont nem lehet vitatkozni . A tény pedig : István megszegte a vérszerződést , az uralkodási rendet és ő hívott idegeneket saját nemzete ellen . Attila , Budának sem kegyelmezett , holott testvére volt , s szegény még talán a verbalitás szintjén sem jutott el a "hazaárulás" fogalmáig .
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Noémi Beckmann 2014-11-09 17:33
Annyia igaz, hogy szinte üvölt. Vajon kik lehettek az első emberpár? Ki tudja ezt megmondani? Aki a jót tette a világ kezdete óta és milyen szivvel tette azt, de jó volna tudni? Elszámolás az eljön nem fog késni.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!