fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Magyarság
Levél:
 
Szervusz!
 
Olvasom az oldaladat tanulmányozom a videokat és probálok okosodni és tanulni hogy tanithassak.A videoidat nézve felmerült egy kérdés bennem amitt fel is szeretnék tenni neked most.A videokkal teljes mértékkel egyetértek de azt nem tudom hogy honnan tudod hogy a kurucz.info és a hatvanégy vármegye zsidó kézbe van????számomra hihetetlen ez a dolog mondtad hogy az a lényeg hogy gyülöletett szidtson az oldal.A kurucz és a hatvannégx vármegye is folyamatosan szidja a zsidókat különböző adatokat ad ki mi értelme lenne annak hogy a zsidók irányitják ezeket a dolgokat is.Azt tudom hogy a jobbik is zsidó párt morvai egy szombathelyi zsidólány és a jobbik féle magyar gárdának is vannak cigány és zsidó tagjai.Megfigyeltem az oldaladon lévő angyalos nagymagyarországcimert nem  tudom hogy feltünt neked a cimer bal oldalán van egy sárga  hatágú csillag szerinted?Mert szerintem egy rejtett dávid csillag de nem mindegyik régi cimerben találtam éredekes nem?
Szerinted mi a megmaradásunk záloga?Mi van még magyar kézben?Hogy tudunk megszabadulni a zsidó elnyomásból és a kizyákmányolásból?Hogy tudunk megszabadulni ez euból és hogy tudjuk visszavenni a saját hazánkat az elnyomoktól?
Köszönettel:Fejes Ádám
UI:ha isten velünk ki ellenünk
 
 
 
Válasz:
 

Heló!

Így van ! Ha Isten velünk, ki ellenünk?

Ez lesz a felszabadulásnak az útja, ha az emberek ismét Isten felé fordulnak.

A kuruc azért nem magyar, mert kőkeményen a Jobbiknak a szekerét tolja. Novák Előd is benne van. És a média reklámozta fel őket a híreken keresztül. Rengeteg antiszemita oldal van még. Azoknak a média miért nem adott reklámfelületet a híreken keresztül? Azért csinálták, hogy a nemzeti tömegek a kurucot olvassák és így élére állnak annak, amit nem tudnak elnyomni. Ilyen szintű média, mint amilyen a kuruc, ha magyar kézben lenne, hatalmas erőt képviselne a magyarság kezében. Azonban ez csak álnemzeti hírportál és így nem jelent rájuk igazándiból veszélyt, mert ők mondják meg, hogy mi jöhet le rajta. Néha oda vetnek egy kis koncot a magyaroknak, hogy hagy rágódjanak rajta, de építő jellegű munkát elég keveset folytatnak. Akkor is inkább félre vezető tevékenység az. Például reklámoznak olyan történelmi regényeket, amelyeknek közük nincs a valós történelmünkhöz. Ezzel is a tévtanítások hirdetésének adnak helyet.

Mindenhová beépülnek, még a kezdetben nemzetinek induló csoportosulásokba is, hogy tönkretegyék, vagy megszállják a szervezetet.

A jelenlegi pénzhatalom és zsarnoki hatalom igája alól, ha maguktól egyesével kiállnak az emberek, akkor majd nem lesz, aki a szekerüket tolja. Valamint a magyaroknak meg kell tanulniuk felismerni őket, hogy ki tudják szűrni maguk közül. Ennyi a nagy titok.

Nagymagyarországos címerbe nem tudom, hogy került a csillag. Igazándiból egy ősi szakrális szimbólum a dávid csillag, csak a zsidók ezt is ellopták és kisajátították maguknak. A székely kopjafákon található élet virágában is benne van.Akár csak a nyelvüket. Isten mentsen attól, hogy egyszer majd a zsidóságnak a nyelve a magyar legyen. Mert akkor az azt jelentené, hogy teljesen elnyomták a nemzetünket, kiiktattak bennünket, és ők vették át a kultúránkat. Úgy, ahogy azt cselekedték a kánaáni és más népekkel.

Isten Áldjon!

 

Levél 2:

 

 

Szervusz
 
 
Megnéztem egy két videot az oldalon köztük a mai délután a tudtad hogy tudatosan mérgezik a magyarokat cimü filmet.Komolyan mondom még most se vagyok magamnál.Én probálok olyan helyen vásárolni ahol ezeket eltudom kerülni piacra járok és ha vásárolok akkor is a cbaban ha még egyátalán magyar kézben van.Nem tudom hogy milyen élelmiszereket érdemes venni amit nem mérgeznek mondtad a vajat is mérgezik hol és milyen vajat érdemes venni megprobálok gazdától vásárolni tejet turott ha tudok.Hol tudok olyan vizet szerezni ami nem mérgezett forrásviz,tisztitottviz hol lehet kapni?
 
 
Válasz 2:
 
 

Heló!

A margarin ami káros, mivel kőolajszármazékból állítják elő. A házi vaj viszont egészséges tud lenni. Forrásvizet kannákba, ha tudsz szerezni, az szerintem tökéletes. Ha nem, akkor esetleg olyan vízszűrű berendezést szerezni, amely kiszűri a dolgokat.

Ebben a videóban pont erről van szó, hogy milyen tisztító berendezést érdemes szerezni:
http://mkh.valosag.net/index.php/temakoeroek/oenellatas/1343-orszagh-jozsef-vizrendszere

Ha sikerül házi tejet venni, akkor abból tudsz csinálni már ezt-azt, ha nincsen vízzel felhígítva. Az aludt tejet lecsöpögtetve hamis tejfölt lehet készíteni és olcsóbban jön ki, mint ha boltban vennéd. Az íze is eléggé hasonló lesz.

Próbálj magyar gazdáktól vásárolni. Vagy saját magad termeszteni. Vagy vidéki ismerősöket megbízni, hogy termeljenek neked ezt-azt és te meg megvennéd tőlük.


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+1 # Kovács Szilárd 2012-05-21 10:56
Adj' Isten!

Régen én is azt hittem, hogy az a csillag dávid csillag a címeren, de nem az. Szlavónia címerén található, 6 ágú, sárga, és nem dávid csillag. Ha jobban megnézed nem is hasonlít rá.
Itt egy link róla: http://hu.wikibooks.org/wiki/F%C3%A1jl:Szlav%C3%B3nia_c%C3%ADmere.PNG.

Isten Áldjon!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!