fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Magyarság

Ha valaki elér egy olyan fejlettségi szintet, amikor a kérdéseire nem kap választ a fizikai világban, eljön hozzá egy lelki vezető

a magasabb dimenziókból, hogy a kérdéseire válasszal szolgáljon. 

A lelki vezetőt nem kell hívni, mert magától megjelenik, jobban mondva a lélek rezgésszintjének emelkedésével egyszerűen érzékelhetővé válik. 

Hogyan emelheted a lélek rezgését?!

1.Azt tedd csak másnak, amit szeretnél, ha veled tennének.
2.Mielőtt bármilyen konfliktusba belemennél, képzeld magad a veled szembenálló helyébe, és próbáld megérteni, miért teszi azt, amit tesz.
3.Ne dőlj be a média provokációinak, mely szerint a tested minden. A test megszületik, meghal, és szüntelenül változik, de TE , a testben
lévő lélek-örökké létezel. Ha mindig a testeddel vagy elfoglalva, egyre jobban azonosulsz vele. Az öregedés, az őszülés a test "romlása"
eltávolít a testedtől, így rávezet a lényegre, tehát - bármilyen hihetetlen- nagyon hasznos a lelked számára.
4.Segíts azoknak, akik rászorulnak a segítségedre, de ne a világ éhezőit akard megetetni első lépésben, hanem a körülötted élő éhezőket.
5.Oldd meg a családi konfliktusaidat, és tartsd össze a családot.
6.A világ megváltása, saját magunk megváltása.Ha mindenki megváltja önmagát, a világ is "megváltódik."
7.Használd a magyar lélekemelő jelképeket magad körül és magadon.
8.A lélek rezgésének megemelkedése NEM auralátásban és egyéb misztikus képességekben nyilvánul meg, hanem a nagyobb együttérzésben,
a mások iránti elfogadásban és az ítélkezés hiányában.
9.Tudd, hogy ISTEN létezik.

Könnyű mindezt leírni, és nagyon nehéz betartani...

Jussanak eszedbe ezek a "szabályok" , amikor a kamasz gyereked felbosszant, amikor a főnököd igazságtalanul kiabál veled, vagy éppen "beszól" neked egy izomagyú a piros lámpámál. 

Miért fontos a lélek rezgésének emelése?!

Azért, mert sokan együtt így tudjuk megemelni a Föld rezgését, tudatosságát: vagyis elkerülni a háborúkat, és a katasztrófákat. 

forrás: Színia - Boldogasszony nevében Ősi magyar női titkok 



Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!