fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Magyarság

...én nem értem! Az idegenek az antiszemitizmusról ejtik mostanában a legtöbb szót Magyarországgal kapcsolatosan.

Elie Wiesel magyar származású izraeli Nobel-békedíjas író a kitüntetését küldi vissza,az izraeli parlament elnöke lemondja Kövér László meghívását...
Az antiszemitizmust róják fel a magyarnak. Senkinek nem jut eszébe,hogy Magyarországon és a környező országokban-főként ott.ahol nagyobb lélekszámú magyar él-1990 óta újra erősödik a szélsőséges méreteket öltő antimagyarizmus. Csendesen,halkan,de ölik a magyart.
Ezt senki sem kívánja látni szerte a világban? Az antiszemitizmust mesterségesen gerjesztik,amikor egy pillanatra elfelejtjük,akkor a sokadszorra is,mint lerágott csontot újra és újra bedobják közénk. A magyar holokauszt most zajlik barátom! Hárommillió koldus országának mondtak anno bennünket,ma négymillióan élnek létminimum alatt polgáraink. A népességfogyás soha nem látott mértéket öltött és az "agymosás" lassan eléri célját. Gazdasági érdekcsoportok mozgatják az eseményeket,oligarchák kezében központosul a hatalom. Nem öröm leírni ezeket a szavakat... Hinni akarom,hogy egymás szemébe nézve,egymás kezét megszorítva az összefogás erejével rövidesen jön a MAGYAR FELTÁMADÁS! Én meg csak beszélek...a Biblia azt tanítja,hogy a "Te dolgod az,hogy figyelmeztesd felebarátodat,ha rosszat tesz..." A Jóisten csak annyi terhet rak ránk,amennyit el tudsz viselni...nehéz ez a teher! Menni fog ez Testvér! Viseljük,hordjuk a magyarságunkat-bántalmazott,ezerszer megkínzott nemzetként....
Ne csüggedj! Ne add fel Árpád büszke unokája! Én már biztosan tudom:

KÖZEL A MAGYAR FELTÁMADÁS!


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!