fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Magyarság

Leszereltem, mert elég volt.
Elég volt ebből a kormányból, amely nem a magyar nemzet, hanem egy idegen hatalom érdekeit képviseli. (Az előző, Gyurcsány Fegyenc nevével fémjelzett kormányt sem szerettem, de kedves Viktorék már nagyon túltesznek rajtuk.) Besokalltam.Besokalltam attól, hogy ebben az országban a rendőrség legfontosabb dolga nem a bűnmegelőzés, illetve bűnüldözés, hanem hogy minél több bírságot vigyen be a rendőr. Köszönöm, én ebből nem kérek, nem vagyok rá hajlandó. Véleményem szerint nem ez lenne a legfontosabb dolog most a pintéri "két hét alatt rendet teszünk" rendőrségénél!

Nem voltam, vagyok hajlandó részt venni a magyar emberek sanyargatásában!
Én voltam a rossz rendőr, a kihúzó. Előrelépési lehetőségem nem volt, mindig járőr beosztásban maradtam az elveim, nézeteim miatt.
Leszereltem.

Most egy autógyárban dolgozom, jóval több bérért. Szeretem csinálni, és egyáltalán nem zavar, hogy itt dolgozni is kell.

A rendőri munkát is szerettem volna csinálni, de nem hagyták. Legalábbis úgy nem, ahogy véleményem szerint kellene. Nem álltam be a sorba, leszereltem, lelkiismereti okokból. Mert azokat kellett (és akik maradtak, azoknak még mindig kell) védenünk, akik teljesen kizsákmányolják ezt a jobb sorsa érdemes nemzetet, országot.
Elég volt!

Szerettem volna magyar rendőr maradni, de nem hagyták! Most beléptem egy polgárőr egyesületbe, mert én továbbra is tenni akarok a rendért, a magyar emberek biztonságáért!

Egy volt rendőr


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+5 # Ádika 2012-08-05 10:34
NEM EGY VOLT RENDŐR! HANEM EGY IGAZI MAGYAR ISTENÁLDOTT REND ŐR! NEM PEDIG OLYAN MINT A MARADÉK ZSARNOKSZOLGA AKIK RENDŐRNEK NEVEZIK MAGUKAT. ISTEN ÁLDJA EZT AZ EMBERT. EGY AZ UTOLSÓ IGAZ RENDŐRŐKNEK.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # ács krisztina 2012-08-08 22:20
Mindenesetre mindez pusztán érzelem meg indulat, tény egy szál sincs benne! ;-)
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!