fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Magyarság

Na végre van miért büszkének lennünk Magyarországra. Bár a zsidó kézben lévő liberális sajtó nem igazán örül ennek, de minden magyar boldog, hogy sportolóink ilyen remekül teljesítenek.

El lehet gondolkozni azon, hogy ha hazánk sorsa is a mi kezünkben lenne, nem pedig az idegen megszállók uraskodnának felettünk, akkor már régen nem itt tartanánk, mint most. Amíg magyar kézben volt nemzetünk sorsának irányítása, addig Európa egyik legfényesebb, legfejlettebb királysága voltunk.

Fel kell szabadulni a rabszolgatartók szolgasága alól, és akkor ismét felvirágozhat majd hazánk, Magyarország!

 

szzalkos_arny


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+1 # Dezső 2012-08-10 13:05
Saját cikk? Egyébként nagyon igaz a tartalom. Ha nem élnénk megszállás alatt, sokkal jobb lenne a helyzetünk! A magyar kéz mindig teremt, és nem rombol!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Dezső 2012-08-10 13:07
Még valami, az első 10-ben csupa "nagy" országok vannak. Mi is nagyok lennénk, de jelenleg nem vagyunk azok. Kivéve a Koreai Köztársaság, mert Korea is kis országnak minősül.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!