fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Magyarság

Állítólag nem tiltották be, csak erősen elhallgatták. Egy-két vidéki tv-ben lehetett látni ezt a reklámot, de szerintem a vezető csatornák nem adták le. Én legalább is nem láttam.

Az EU támogat bennünket az általunk befizetett összegek körömpiszoknyi százalékával. Azt is természetesen csak csicsázásra költhetjük, olyan dolgokra általában nem, amiből gazdasági fejlődés, vagy fellendülés jöhetne létre. Céljuk, hogy Magyarország önellátása megszűnjön. Így majd függővé vállunk az idegen termékektől, idegen hatalmaktól.

 


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+1 # Dezső 2012-08-28 10:33
Ez egy nagyon jó videó és reklám! Ha jól emlékszem ezt az ECHO TV-n láttam, DE nem vagyok benne biztos. Viszont nagyon elhallgatták....
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Tomi69 2014-01-07 09:27
Biztos jó videó csak kár hogy nem lehet megnézni mert letörölték :(
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!