fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Magyarság

No nem baj. A cukor úgy sem túl egészséges az emberi szervezet számára.

A jóságos Európai Unió felszámolta Magyarországon az élelmiszer feldolgozást (is)! 12 cukorgyárból egy maradt meg, még a szinte új kabai cukorgyár is bevégezte!

Az egyetlen, a kaposvári cukorgyár osztrák tulajdonban van, és meghatározott mennyiségű cukrot gyárthat csak. A magyar piacra szükséges bizonytalan minőségű cukrot valahonnan behozzák. Ezért aztán arany áron lehet hozzájutni.
Tegnap reggeli hír, hogy Baranyából a cukorrépát Horvátországba viszik ki. Jóval drágábban vásárolják fel, és kifizetik a fuvarköltséget is.
Horvátország is készülődik a halódó unióba belépni. Utána ez a kör is bezárul...
Az uniós bürokraták szégyentelenül sokat lopnak, a bankárokról nem is beszélve. Aztán a tolvajok sorába beállnak a nemzeti kormányok is. Ennyi tolvajt már képtelenek eltartani a társadalmak! Mivel a tolvajok képtelenek leállni, a giga bukta borítékolható!


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+3 # Landsknecht 2012-09-24 18:47
Ez csak a jéghegy csúcsa. A kifosztás korábban kezdődött. Jelenczki István dokumentumfilmj e bemutatja, hogy a módszerváltás után milyen súlyosan jogsértő módon rabolták szét a nemzeti vagyont. (jelenleg is tart) Szépítgetés nélkül: szabadrablást végeztek, és végeznek. Már Malévunk sincs. Egyáltalán van valami, amiről nem múlt időben beszélhetünk?
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Űber 2012-09-26 15:03
adósság
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+2 # Makai László 2012-09-27 12:47
Egyszer volt Kőbányán növényolaj gyár is. Egy digó megvette, csak azért, hogy ezáltal is kevesebb a magyar termék.
Lehet cukor nélkül élni és érdemes is !!! már 30 éve megvagyok nélküle, pedig nagyon édesszájú voltam annó. Még a napi 3 kávémat is keserűn iszom. Meg lehet szokni, csupán ráhangolódás kérdése.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Kiss Pal 2014-09-21 14:15
Makai László csak azt lehet megvenni ami ELADÓ .
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Hun vagy 2018-02-11 23:37
Sajnos igazad van, de...csak azt lehet megvenni, ami eladó.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+2 # vica 2014-07-05 06:15
Teljes önellátó országunkból szemétlerakót csináltak? Mindent elkótyavetyélte k, zsebre tettek, hova lett amiért apáink, nagyapáink és mi is verejtékesen megdolgoztunk ? Most is csak betonozni tudnak a mezőgazdaság meg a bányász béka segge alatt van!!!!
Tudom sajnos mindent elkövetnek, hogy teljesen padlóra tegyék szép Hazánkat!!!!!!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!