fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Magyarság

Egy régebbi videó, ha nem látta volna még valaki. Azért fontos a rejtett hatalom megnyilvánulásaival foglalkoznunk, hogy felismerjétek a magyarság kerékkötőit!

Egy olyan módszert alkalmaznak ellenünk, amit nem ismertünk fel. Az nem megoldás, hogy halgatunk róluk, mert van egy két ember, akinek nem tetszenek ezek a dolgok és azt hiszi csak belemagyarázások a különböző jelképek és szimbólumok. A szimbólumok mögött egy rejtett erő munkálkodik és ha ezzel nem kerültök tisztába, akkor nincs menekvés a néphülyítő gépezetükből. Ezért fontos, hogy megértsed, hogy felismerjed azokat a jeleket, amelyek alapján tudhatod, hogy ki melyik csapatban is játszik!

Itt egy kis összefoglalás arról, hogy a politika hogyan épül fel. Aki ezt felfogja és az illúzióit nem kergeti tovább, az fel fog ébredni a démonokráciából.

Táltosaink üzenete csak ennyi: VESSETEK VÉGET A PÁRTOSKODÁSNAK!

Hogy miért? A videóból megtudjátok!

Az igazság szabaddá tesz tőlük!

Ha Isten velünk ki ellenünk?

http://valosag.net/v279

Legyetek Jók, ha tudtok, mert a többi nem számít!


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!