fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Magyarság

Adjon az Isten!

"Kedves Nemzettestvéreim!


Nem csak Magyarországon, hanem a világ bármely országában is, a nemzeti érzület a legszebb és legtiszteletremétób erény! Ugye nem más mint: a saját nemzetéhez való kötődés, röviden és tömören!

Most ugy fogalmaznék, hogy józan paraszt ésszel akár hogy is számolom, Magyarországon a nemzeti hazafiak száma a legnagyobb!
Gondoljunk bele!!!

Magyarország lakossága kb. mondjuk tíz millió, mindenkit és 'mindent' bele számolva! Ebből magyar olyan hat millió, a hatmillió kb. 20%-ka Igaz Hazafi!!!
Ami azt jelenti, még ha lefelé is kerekitek hogy 1millió embernyi összefogás van széphazánkba!
10%-ka a tíz milliónak! A tőbbi 90%-ék fel oszlik, darabolodik, kötödik minden más egyébbhez, pl. pártokhoz kissebbségekhez, stb.! Ezek olyan 3-4%-os csoportok amik Nem Fognak Össze!!!!
Tehát nem értem mi itt a probléma a Nemzeti összefogással!
10%-ék több mint 4%-ék!

Fel a fejjel Magyarok!"

Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!