fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Magyarság

…én azt mondom nektek: mindig és minden körülmények között-nemes-nem nemes- magyar-magyarként éljetek és cselekedjetek,minden tettetekben a hazaszeretet és a Kárpát-medencében megmaradt magyarság felemelkedése vezéreljen benneteket!Az igazi “nemesség” a szívben lakozik és a tettekben mutatkozik meg.
Ezért kell munkálkodnunk valamennyiünknek,kinek-kinek azon a területen ahová a magyarok Istene állította: péklapáthoz,varrógéphez,hegedűhöz,pennához,vagy végső esetben a kardhoz.

Úgy,ahogyan az utolsó honvéd-baka is helyt állt a posztján,úgy ahogyan a magyar vitéz is kitartott a végeken.

Így és ilyen hitvallással merjünk nagyok és bátrak lenni,büszke és emelt fővel járni őseink földjén!

Feltámad Magyarország! Hiszem! Tudom!

Hirdesd ki honfitársaidnak az üzenetet,tudniuk kell,hogy jő a “virradat!”

Köszönöm,hogy végigolvastál!

Zetényi-Csukás Ferenc


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!