fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Magyarság

EuroChallange kupameccset játszott a Szolnoki Olaj KK kosárlabda csapata az izraeli Hapoel Holon ellen, amely mérkőzésen példa nélküli eset történt: sem a csoport drapikat, sem a székely, sem a magyar zászlót nem vihették be a Szolnok szurkolói a Tiszaligeti Sportcsarnokba.

 Amikor a döntés komolysága nyilvánvalóvá vált, a hazai ultrák három szurkolói csoportja egységesen elhagyta a mérkőzés színhelyét, amely így síri csöndben zajlott. Ez Szolnokon teljesen szokatlan. A magyar bajnok fanatikusai minden mérkőzésen félelmetes atmoszférát teremtenek a katlanban, ki is emelte ezt eddig minden ide látogató külföldi sztárcsapat edzője a Crvena Zvezdától a Partizan Belgrádig.

Ma viszont másként történt: tilos volt Szolnokon magyarnak lenni.

Milyen világ az, amikor Magyarországon tiltják a magyar zászlót?
Milyen (magyar?) emberek azok, akik – ha igaz a hír, hogy a vendégcsapat kérésére – ebben partnerek voltak?

Tisztában vannak-e a döntéshozó szolgalelkűek azzal, hogy ilyet senki sem követelhet?
Tudják-e azt, hogy a mérkőzés színhelye MAGYARORSZÁG, s ha igen, akkor azt is, hogy ez itt nem egy 93 ezer négyzetkilométer területű földkupac, hanem a HAZÁNK?
És tudják-e, hogy tiltásuk egyoldalú, mert sehol a világon nem rendelkeznek úgy, hogy nemzeti zászlókat sportmérkőzésre nem lehet bevinni?
Tudják-e, hogy az Ajax Amszterdam futballcsapatának a mérkőzésein szinte több az izraeli zászló, mint a klubcsapaté?

És mi indokolta a hírek szerinti dupla erősségű rendőri jelenlétet, amit a szurkolói honlap is megerősített: „a biztonsági emberek és a rendőrök minimum dupla létszámmal voltak kint. A lelátókon is a közönség között, sőt még a VIP páholyban is állt rendőr. A csarnok mögött meg kb. 50 TEK-es várta a fejleményeket. Az izraeliek biztonsági főnöke meg folyamatosan a vendég kispad mögötti szurkolókat figyelte.”

A mérkőzést egyébként az Olaj nyerte, mi magyarok, viszont hatalmas vereséget szenvedtünk.

Hunyadi János, Szondi György, Batthyány Lajos forog a sírjában.


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+3 # Hunnia 2013-02-28 19:22
Én arra lennék kíváncsi, hogy izraeli zászlót lehetett-e bevinni?
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Horváth Gábor 2013-02-28 20:17
Vajon mikor ébred rá a magyar, hogy a saját "palotájában" ő a szolga?
Ajánlom olvasásra Badiny Jós Ferenc könyveit (a neten is fent vannak), annak aki tisztán szeretne látni a múltunkkal, s jelenünkkel kapcsolatban!
Isten áldjon minden IGAZ MAGYART!!!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Modis Andrea 2013-02-28 23:04
Pontosabban. Mi Magyarok - ezt is hagytuk! Ezek mindig csak azt csinaljak, amit mi engedunk nekik. Sorsunkat ezek tartjak markukban, holott a Sorsunkat nekunk kell kezbe venni vegre!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # záborcki tibor 2013-03-05 19:34
hunnia:ez nagyon jó! A kérdésem,mit keres egy ázsiai csapat,az ek-ban?Van már itt országuk,vagy az egész világ az övék?Vagy már nem is ek-nak hívják a játékokat,hanem GK....globalizált kupa?
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Krista 2013-11-26 18:41
Izrael nem EURÓPA, még akkor sem, ha Izrael azt mondja! Mert Izrael mindig hazudik, Európa pedig "haptákban" áll. Vajon, miért???
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!