fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Magyarság

Tisztelt olvasó társaim!

 
Nagyon szégyenlem amit itt most leírok,de már nincs más választásom.valahova, valakikhez segítségért kell fordulnom.Sajnos nagyon súlyos anyagi gondokkal küzdünk már hónapok óta és már ott tartunk,hogy nem volt más választásom,mint hozzátok fordulni.A problémáink oka,hogy volt anno egy hitelem aminek édesanyám és a volt párom volt a kezese.

Sajna sok minden közbejött,(válás,munkanélküliség)és nem fitzetés végett behajtásra került,ami abból áll,hogy az én fizetésem 33%-át és édesanyám rokkant nyugdíjának a 33%-át is tiltják már fél éve.A volt páromét is tiltani akarták,de kibabrált velem,mert felmondott és kiment ausztriába a mostani társával.Édesanyám már 4 éve sorozatos betegségekben szenved,volt 2 strokja,2 éve pedig rákkal küzd.A tiltást követően a maradék rokkantsági ellátása 45ezer forintot amit a gyógyszereire ki is fizetünk.Erre még rátetőzött,hogy a jelenlegi párom 5 éve(akkor még nem voltunk együtt) vett egy használt autót részletre,mondanom se kell,hogy frank alapú hitel volt.4 év futamidő helyett 5 évet fizettünk és az utolsó évben már 40 ezer körül volt a törlesztő,az utolsó részlet amit decemberben adtunk fel az már 81000 volt.Máshogy nem tudtuk rendezni mint,hogy munkáltatói kölcsönt vettem fel,hogy ne usszon el az autó,de azt vonják tőlem havi 20ezrével.Októberben a cégnél áthelyezések voltak és sajnos én is bele estem.Más munkakört kaptam,ebből kifolyólag a havi keresetem közel 20 ezer forintal csökkent.Így most 85 ezer forint körül alakul a havi bérem,amiből még lejön a munkáltatói kölcsön.Próbálok túlórázni,hogy még pár ezret össze tudjak szedni hozzá.Sajnos nem sok lehetőség van erre sem,mert 4 műszakban nem nagyon van rá igény.Jelenlegi párom gyesen van ő kap 80 ezret havonta.Ebből a 80 ezerből neki havi 20 ezret ki kell fizetni a volt férjének,mert a ház a páromé maradt,de részletekben rendezni kell a rá eső részt.Erről birósági végzés van,nem lehet nem fizetni.Ezek nekünk már akkora kiesések,hogy elmaradtunk egy halom számlával,amit úgy tudtam korrigálni,hogy az én autómat már eladtam.ez épp fedezte az elmaradt közüzemű számlákat,de sajnos még ezen kívül vannak elmaradások személyi kölcsönnnel,mivel valamihez nyúlni kellett a kiesések végett.Erre lehetne azt mondani,hogy felelőtlenség,de aki nincs benne ilyenbe az el se tudja képzelni milyen ez!Tudom most sokan azt mondanátok,adjam el a másik autót is,de ez nem egyszerű.Elengedhetetlen,mivel 30 km a lakhelyem és a munkahely közti táv,hétvégén sajna a busz is megoldhatatlan és van egy 16 hónapos kislányunk,akit elég gyakran viszünk vizsgálatokra,nehéz lenne autó nélkül.Most ott tartunk,hogy tüzelőt se tudunk venni,egyszerüen nincs miből.itt a kislány,annak örülök,hogy legalább őt eltudom valahogy tartani.Már eladtunk olyan dolgokat amire nem volt mindenképp szükségünk,de úgy érzem nincs tovább.Én konkrétan nem is pénzt kérnék,hanem tüzelővel,élelmiszerrel,pelenkával stb ha tud valaki segíteni,de persze elfogadok mindennemü segítséget.Kérem aki tud segíteni vegye fel velem a kapcsolatot a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen.


 
Előre is köszönöm mindenkinek a segítségét!
 
Tisztelettel: Horváth Zoltán
Szombathely

Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # Horváth Zoltán 2013-02-27 20:36
Tisztelt Olvasók!az én irásom ez a fenti kérés.annyit még hozzá fűznék,hogy a 85ezerből először elviszik a 33%-ot majd levonják a 20ezer munkáltatóit.igy marad harminc párezer forint amit utalnak.azért irom le,hogy ne essék félreértés.ezúton is köszönöm a mélyen tisztelt szerkesztőségne k,hogy leközölte a kérésem!Isten áldjon minden Magyart!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # záborcki tibor 2013-02-28 20:56
próbáltam írni neked emilt nem ment el!Plussz még a gépem is lefagyott!Komol yan! tibi
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Horváth Zoltán 2013-03-02 15:21
köszi amúgy bár tényleg nem jött semmi email.esetleg facebookon is megpróbálhatod, vagy adok egy másik email címet: .. hátha erre sikerül
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Horváth Zoltán 2013-03-02 17:00
sajnos tényleg nem kaptam emailt.próbáld meg mégegyszer légyszives vagy írj erre az email címre:horvathzo köszönöm!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!