fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Magyarság

Gyanús, hogy van egy csoportosulás az országon belül, akik azért felelnek, hogy a magyarság semmiben se legyen sikeres, mert az számukra káros, ha a nemzeti érzelem fellángol. Ők nem magyarok, hanem csak közénk települtek.

Emlékszel?

- Puskásék a Csodacsapattal a Szovjeteknek nem rúghattak gólt.

- Papp Lászlót nem engedték ki, hogy a világbajnoki meccset megvívja.

- Kokót a világbajnoki mérkőzés előtt elfelejtették rendesen felkészíteni.

- Overdose-t a Második Kincsemet úgy patkolták meg, hogy tönkre menjen a patája. Gazdája ellen véletlenségből pedig eljárást indítottak valami ügyből kifolyólag.

- Az olimpián jól szereplő kajak válogatottunk hazatérése után mindent megtettek, hogy felbomlasszák az egységet. Valószínűleg ezért csinálták a Janics Natasa féle botrányt is. A sikerek helyett a harag maradjon meg a köztudatban az olimpikonokkal kapcsolatban.

- A román magyar mérkőzésen a bíró észre sem vette, hogy a románok sorozatban szabálytalankodtak. Maga a közvetítő fél percenként szajkózta, hogy ez is szabálytalan volt...és ez is... Egy kis bírói segédlettel nem nehéz győzedelmeskedni, bár így is 2-2 lett a végeredmény.

 

Ez a sorozatos elnyomása a magyar sikereknek nem csak a sportban van jelen, hanem a tudományokban, művészetekben, oktatásban, médiában, gazdasági életben is.

 

Sajnos ezt tették Madárral is...

Nyert, de a pontozók szerint veszített a magyar klasszis.

static2.origos.hu/i/1303/20130330-erdei-zsolt.jpg


Iskolázott, de papíron veszített. A bírók szerint a kettős fedezéket ütő Grachev legyőzte Erdeit. A magyar bokszoló veretlensége így elveszett.


Hiába öklözött, bokszolt jól Erdei Zsolt, mégis elveszítette veretlenségét. Nyert az orosz Grachev, az a rivális, aki igazán el sem találta a magyar bokszolót. Erdei elveszítette veretlenségét – ettől függetlenül az ország bajnoka maradt. Kevesen viselték volna ilyen méltósággal az elvett mérkőzést.
Erdei Zsolt leiskolázta ellenfelét. Az orosz riválisnak momentuma sem volt, Erdei iskolázott. Viszont az orosz nyert. Grachev pontozással győzött, tapsoljon, aki akar (a monacói herceg nem akart). A profiboksz történetében már sok kisebb, nagyobb csalás volt. Ez mekkora volt? Aki mérlegelni akar, nézze meg újra a mérkőzést.
http://www.magyar...ei-zsoltot

Ellopták Erdei Zsolt győzelmét

Erdei Zsolt hiába bokszolt jobban ellenfelénél, megosztott pontozással vereséget szenvedett az orosz Gyenyisz Gracsovtól Monte-Carlóban. A korábbi kétszeres profi világbajnoknak 33 győztes meccs után ez volt ez első veresége. A közönség pfujolt a döntés hallatán, még Albert herceg is méltatlankodott.

Erdei Zsolt hosszú kihagyás után tért vissza a ringbe, a korábbi kétszeres világbajnok utoljára 2011 júniusában bokszolt (akkor technikai KO-val verte meg Byron Mitchellt), azóta két meccsét is le kellett mondania sérülés miatt.


A 39. születésnapját májusban ünneplő Erdei azonban nem adta fel, és továbbra is azt tervezte, hogy újra világbajnok lesz, ehhez azonban először le kellett volna győznie az orosz Gyenyisz Gracsovot egy meghívásos, félnehézsúlyú négyes torna keretében, Monte-Carlóban. Gracsov meccs előtti mérlege 12 győzelem (ebből 8 KO), 1 döntetlen és egy vereség volt, míg Erdei mind a 33 profi meccsét megnyerte (18-at KO-val). Meg kellett volna nyernie a 34.-et is, a tíz menet alatt ugyanis sokkal több találatot vitt be, mint a meglehetősen pontatlanul ütő ellenfele, két pontozó azonban másként látta ezt.

Tapogatózással indult a meccs, de az rögtön látszott, hogy Erdei annak ellenére is gyorsabb Gracsovnál, hogy kilenc évvel idősebb nála, jól ismert balegyeneseit már az első menetben hatékonyan alkalmazta. A második menetben már Gracsovnak is voltak találatai, a jó felépítésű, magasabb orosz ráadásul keményen ütött, így Erdeinek vigyáznia kellett, de a menet vége már ismét az övé volt.

A magyar bunyós a későbbiekben is a tőle megszokott taktikát alkalmazta, megelőző balegyeneseivel feltartóztatta Gracsovot, vagy ügyesen elhajolt a támadásai elől. A harmadik-negyedik menetben már egyértelműnek tűnt Erdei fölénye, már néhány virtuózabb megoldást is bemutatott.


A képlet később se változott, Gracsov hiába ment egyre határozottabban előre, nem tudott mit kezdeni a sokkal képzettebb Erdeivel, akinek egyedül azt lehetett felróni, hogy elég takarékosan használta a jobb kezét. Azért hatodik menetben is megeresztett egy szép sorozatot, utána ugyan kapott egy testütést, ám erre egy balhoroggal válaszolt.

Gracsov nem adta fel, igyekezett feljebb kapcsolni, Erdeinek ráadásul a hetedik menetben felszakadt a bőr az orrán, így továbbra is kerülte a kockázatos akciókat, és bár kevesebb ütést indított, a gyorsaságával és a védekezésével ekkor sem volt gond. Sőt, még arra is ügyelt, hogy a menetek végén nyomatékosítsa, hogy kinek kellene beírni a pontot, a nyolcadikat például egy remek jobbhoroggal zárta. Gracsov a kilencedikben is hiába próbált ritmust váltani, leginkább csak a levegőt csépelte, miközben beszedett pár pofont.

A zárómenet első percében kialakult közelharcot is inkább Gracsov sínylette meg, így aztán a meccs összképét tekintve elég nevetségesnek tűnt, amikor az utolsó gongszó után az orosz az edzője nyakába ülve ünnepelt. A mosoly azonban gyorsan lefagyott az arcunkról, a pontozók ugyanis 2:1 arányban (96-94, 96-94, 94-96) Gracsovot hozták ki győztesnek, vagyis ketten közülük csak négy menetben látták jobbnak Erdeit. Az íteletet a közönség heves pfujolással fogadta.



Erdei az eredményhirdetés előtt kiugrott a szorítóból, és odaajándékozta a kesztyűjét Albert monacói hercegnek. Az esemény díszvendége is nemtetszésének adott hangot az eredmény hallatán. Erdei mindenesetre sportszerűen gratulált a győztesnek.

Gracsov az Ezequiel Osvaldo Madernát pontozással legyőző Edwin Rodríguezzel bokszol majd júliusban az egymillió dolláros gála 400 ezer dolláros fődíjáért.

 

Forrás


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!