fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Magyarság

Istenem én azt szeretném, hogy a magyarság független legyen minden elnyomójától és élősködőjétől. Én azt szeretném Isten, hogy a nemzet újra önmagára találjon és tudja, hogy mi az általad elrendelt útja, és hogy ne az idegen téveszméket éltesse a szívében.

Én azt kívánom Istenem, hogy:

Magyar gazdaság legyen magyar kézben!

Magyar vezetők legyenek az ország élen!

Nagy Magyarország legyen újra egységben!

Béke és Boldogság legyen minden részen!


Talán majd, ha minden magyar erre fog vágyni, és nem téveszméket fog szívében bomlasztani, akkor majd talán tényleg be is fog következni mindaz, amit a fentiekben felsoroltam. Vágyjunk együtt ezekre a dolgokra, és akkor meg fog valósulni a lelkesedésünk által a világban!

Mert ha százszor is esünk el, és százszor is taposnak bennünket sárba, mi akkor is minden célunkat el fogjuk érni, mert ez az élet színházának története, hogy beteljesítsük küldetésünket. Hogy fényt árasszunk szét a világban, hogy a vakok is újra lássanak és ne csak a tévéken keresztül, hályoggal a szemükön határozzák meg az életnek értelmét. Az életnek lényegét, mely túlmutat az anyag káprázatán.

Mert a törvény, tudás népének újra fel kell nőnie ahhoz, hogy a törvényt és a tudást tudja és birtokolja. Iskoláinkban nem ezt tanítják, a tévéken keresztül nem ezt adják le, mert túl nagy lenne a fényesség a Föld szívében ahhoz, hogy a sötétség erői a tudatlanságukkal romlásba vihessék a nemzeteket, és népeket, a világ négy égtája szerint.

„Az igazság szabaddá tesz!” Akkor szerintetek a magyarokat mi fogja felszabadítani a sötétség rabigája alól? SZERINTETEK MI? Az igazság fogja a nemzetet visszaállítani arra az életpályájára, amin be kell a küldetését végeznie. Az igazság pedig nem más, mint a törvény és a tudás ismerete. Nem Földi törvények, és nem a BTK igazságszolgáltatása ez, amely egyik hétről a másikra változhat. Hanem annak az igazságnak a tudása, amely az idők kezdetéről való, és felszabadít a téveszméktől, a tévelygéstől. Ez az igazság az, ami a nemzet számára szükséges, ahhoz, hogy újra saját lábán tudjon állni, anélkül, hogy vérszívó agytrösztök meghatároznák neki, hogy mi számára a helyes és helytelen. Ezek az agytrösztök persze mindig azt határozzák meg számunkra helyesnek, ami a legnagyobb romlást hozza ránk. A Szellem törvényeit is, csak önző céljaikra és világpusztító terveikre használják elég nagy sikerrel, mert az emberek nagy részével elhitették, hogy az anyagon túl nincs semmi. Így a megtévesztett tömegek még csak védekezni sem tudnak olyan szinteken, amilyeneken keresztül ők támadják az emberiséget.

Az igazság szabaddá tesz tőlük! Az Istenhez való visszatérés olyan fényességet fog a nemzetünkből árasztani, amely az ilyen sötét energiákat egy szempillantás alatt hatástalanítani fogja. Mert hát az igazság szabaddá tesz tőlük! Ez már pedig így van jól!

Mindenki együtt vágyja a szabadságot, hogy ne a téveszmék és a lelki torzók uralják a magyarok életét, hanem olyan emberek, akik tisztában vannak azzal, hogy melyik út vezet a fénybe és melyik a sötétbe. Eddig a sötétség útját követtük az álmagyarvezetőinkkel, akik eljátszották nekünk a jobb és a baloldal hisztijét. Közben közük nem volt a magyar lelkekhez, csupán csak annyi, hogy ők lettek megbízva a nemzetünk elsinkelésével.

A tudatosan létre hozott válságuk, ahol még a koldustól a maradék kenyerét is ellophatják szintén egy jó példa arra, hogy milyen nemes eszmék éltetik ezen lényeket.

Az Istenhez kell vissza térni a nemzetnek, mert ahol az ő fénye ragyog, ott nem tud érvényesülni a sötét szándék, mivel a világosság kizárja maga körül az árnyékokat.


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+6 # Andrea Modis 2012-04-18 23:14
Hiszem Istenunket, a magyarok Istenet.
Hiszem a magyarsag felemelkedeset.
Hiszem, nincs semmilyen ero, rosszakaro, ki minket magyarokat elpusztithat. Tepazzon a sors, a magyar megorzi magyarsagat.
Hiszem a Nagy-Magyarorszagot, hiszem az osi hazankat, a Karpat-medencenket, az osi foldunket.
A mienk! A magyaroke.
Hiszem rendithetetlenu l oszinte nyilt magyar szivvel.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!