fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Magyarság

Egyszerű magyar állampolgárként ajánlom figyelmébe minden – szerintem a legszebb, de tárgyilagosan a világ legimpozánsabb – Országházában üldögélőknek.

 

szegenyseg1-e1354972207241

Természetesen nem pártokhoz szólva, hanem a politikusi szerep mögött rejtőzködő emberekhez, még mielőtt elmerülnének az örök érvényűnek vélt pozícióik megtartásáért folyó viaskodásban. Az eddigieknél gusztustalanabb és aljas eszközök bevetésétől sem visszariadó választási harcokban, jól fizetett tanácsadóik helyett, vessenek legalább egy pillantást a mindennapi életükért küzdőkre, s tegyenek értük valamit, amíg lehetőségük van rá.

Országunk, idáig juttatóinak elmaradt felelősségre vonása, sőt máig pökhendi kivagyisága, a munkahelyek hiánya, a törvénytelen banki kölcsönökbe taszítottak, és az aránytalanul elosztott közpénzek miatt csődhelyzetbe került a magyar családok túlnyomó többsége.

Míg Budapest is a működőképesség szélén tántorog, nem beszélve a vidék lakosságáról, akiket katasztrófa fenyeget. A fővárosi társasházak többsége fizetésképtelen, mert egyre többen nem képesek fizetni a közös költséget. Emellett az elsötétült, hideg lakásokban dideregnek, mert a kapzsi multik és “magyar” mamelukjaik semmiféle kedvezményt, engedményt, haladékot nem adnak a méreg drágított szolgáltatásért pénz azonnal be nem fizetőknek. Marad a kikapcsolás.

Mindez maga után vonja, hogy az épületek rendbe hozatalára, felújítására sem telik, minden tönkre megy, romlik az állaguk, minden második kémény életveszélyessé vált.

Röviden: óriási a szegénység. Már éheznek az emberek. Itt, ahol a mezőgazdasági termékeinkkel a korabeli források szerint 160 millió ember ellátására voltunk képesek. Ma viszont fájós lábú nyugdíjasok igyekeznek a város egyik pontjáról a másikra, hogy a multik által közzétett ócska akciós termékekből vásárolva tudják magukat fenntartani, ugyanis már sokuknak a csirkelábra sem telik.

A mindezektől torzra hízott emberek egyéb alapbetegségeik mellé még több nyavalyát beszerezve a gyógyszereket sem tudják kiváltani, mert az olcsó is drága a pénzükhöz mérve. Vagyis nem telik rá.

Semmire sem telik. Azoknak sem, akik dolgoznak. Lebetegedni nem mernek, a még itthon maradt kevés számú, rengeteg betegű orvoshoz sem mennek, mert könnyen kirúghatják őket, ha kiderül, hogy bajuk van. S helyettük százan jelentkeznek egy munkahely betöltésére.

Erkölcsileg és anyagilag ez az ország tudatosan lett lepusztítva. Nem négy, még nyolc év sem elegendő a helyrehozatalához. Mégis el kellene kezdeni, illetve folytatni, mert mi lesz, ha az a kevés, ténylegesen adózó is kidől a sorból, akiknek a befolyt forintjaikat nem a magyar érdeket szolgálva került elosztásra.

Vagyunk jó néhányan, akik nem szeretnénk azt a szemlélethonosítást, miszerint mindenki annyit ér, amennyi pénze van. Az igaz ember nem így mérhető, s ha igen, az nem ember, hanem érzelmektől mentes, mindenre képes programozott robot, akit kiállításon kell mutogatni elrettentő példaként.

A segítség viszont sosem késő kedves képviselők! A pazar Parlamentben, azon belül is a büfében, étteremben gondoljanak minden falat és korty lenyelésekor arra, hogy az átlag magyar emberek a lét határán sínylődnek, miközben Önök a bent maradással vannak/lesznek elfoglalva.

V.A.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+3 # Bastian 2013-11-19 19:15
Mindent mi állítunk elő nekik (is). Mindent.
Azt a tonfát is, amivel megvernek, azt a bilincset is, amit a kezünkre tesznek. Nem csak hogy mi állítjuk elő, hanem mi is használjuk. Egymás ellen. A tonfa sem üt és a bilincs sem kattan magától. Nem láttam még soha egy vezetőt sem, aki kilakoltatott volna, bilincselt volna vagy tonfával vert volna. Csak azt láttam, hogy egymást verjük. Mégis őket utáljuk, holott ők személy szerint semmit sem tesznek (csak röhögnek). Mi teszünk helyettük...

Abba kellene hagyni végre...
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!