fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Magyarság

Csak békében érdemes élni a környező népekkel! Vonatkozik ez Ukrajnára is napjainkban. Hiába próbálnak bennünket beugrasztani a háborúba Kárpátalját ígérgetve, te ne dőlj be az ilyen katonai cseleknek. Se hadseregünk, se magyar vezetésünk. Saját magunkat nem tudjuk legyőzni, nem hogy másokat ebben a megszállt állapotban. Ésszel kéne ezt végig gondolni azoknak, akik oly lelkesen szítják a feszültséget a reméltetett nyereségért cserébe. Ettől függetlenül Kárpátalja még most is a magyarok földje...

 

Maradjatok higgadtak az ilyen román szurkálódások esetén is. Nagyobb győzelem, mint bosszút állni a bosszúsakon. Isten malmai lassan őrölnek, de meg nem állnak.


Az "EU-konform" román fennhatóságú területeken mindennapos az etnikai alapú elnyomás és megaláztatás. Ismét rovásfeliratot (is) gyaláztak Kovásznán.

A fehér fekete, s a fekete fehér...

Érdekes megfigyelni, ahogy általában a szélsőségesnek kikiáltott, üldözött, kitiltott (stb.) személyek és szervezetek bűnelkövetés híján csak - kirakatnak szánt - koncepciós perekben kerülnek elítélésre a hatályos törvények alapján, addig a "haladó" ideológiák "ojropéer" egyedei fényes nappal fenyegetnek, törnek-zúznak és rongálnak. Kínos csend...

Ezt a kettős mércét nap mint nap tapasztalhatjuk, amint a "védett" szimbólumok esetén a hatalom azonnal ugrik, de a "tűrt" magyar szimbólumok szabad prédává válhatnak bármikor. Ismét oláh támadás ért magyar helynévtáblát és rovásfeliratot. 

(Rovás Infó)

Újabb provokáció Kovásznán

Piros-sárga-kékre festették le Kovásznán a város bejáratát jelző tábla magyar feliratát, valamint a Kőrösi Csoma Sándor Gimnázium falának egy részét egyelőre ismeretlen tettesek, a rendőrség nyomoz az ügyben. 

kov_bThiesz János, a fürdőváros polgármestere a Krónika megkeresésére elmondta, kedden hajnalban fedezték fel, hogy az iskola oldalsó bejárata mellett, ahova a térfigyelő kamerák hatósugara nem ér el, másfél négyzetméteren lefestették a falat, ugyanakkor a város Sepsiszentgyörgy felőli bejáratánál a várostábla magyar feliratát, valamint a mellette levő rovásírásos kis székely kaput mázolták le.

Az elöljáró elmondta, értesítették a rendőrséget, a helyszínelés után fényképeket készítettek, majd maradéktalanul eltávolították a festéseket.

„Biztos vagyok benne, hogy nem kovásznaiak voltak az elkövetők. A helyi román közösség képviselőivel, a román önkormányzati képviselőkkel is beszéltem, és mindannyian elítélik a provokációt. A következő, vagyis a március végén esedékes tanácsülésen közös nyilatkozatot adunk ki, amelyben elítélünk minden olyan cselekedetet, amely a város magyar és román lakói között feszültséget szít” – fejtette ki Thiesz.

Elmondása szerint jelen pillanatban az iskolában és a városban is érezhetően békés, jó a hangulat, a magyarok és a románok közös frontot alkotnak azok ellen, akik megpróbálják összeugrasztani őket. A polgármester ugyanakkor leszögezte, a fürdővárosban sokan a turizmusból élnek, senkinek nem érdeke, hogy valaki visszamondja a gyógykezelést, mert attól tart, hogy etnikai feszültségek helyszíne a város.

alt

Mint megtudtuk, a kovásznai önkormányzat a festékes incidenstől függetlenül már korábban eldöntötte, hogy idén a város bejárataihoz és a főtéren is térfigyelő kamerákat szereltet a közbiztonság növelése érdekében. A városban – mint ismeretes – az utóbbi időben a Kőrösi Csoma Sándor Gimnáziumban próbáltak etnikai feszültséget kelteni, tavaly március 15-én román trikolór hajpánttal provokált egy román diáklány, idén pedig az iskola címerével ellátott világoskék egyenruha miatt keltett hisztériát a hivatásos feljelentő Dan Tănasă.

 

Forrás


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # Fénybenjáró 2014-03-23 08:42
Az ukránokat az orosz oldaláról átállították az USA oldalára ezzel a mesterséges forradalommal. Orosz nem örült, hogy elveszett a gyarmata, s a krími stratégiai területe. Ezért demokratikusan visszavette egy népszavazással. Lehet készülnek a többfrontos háborúra,mert Izrael is mocorog. Mesterséges háború lesz az egész, ahol megint a cionista befektetők keverték a mocskot, egyéb célok elérése végett. Mint a II. világháborúban.
Szerintem mindkét oldalt a zsidók mozgatják. Mind a ruszkiknál (a kommunizmus judeokommunizmu s volt, a Szovjetúnió összeomlása és a rendszerváltás pedig tervezett és irányított. Így még ma is zsidók irányítanak ott is), mind az USA-ban. Egy háborút szeretnének lehet, hogy a nemzetállamokat elsöpörhessék vele és létre hozhassák a képzelgéseiket.

De legyen minden úgy, ahogy az Isten szeretné!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!