fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Magyarság

A finnországi Európa-bajnokság zárónapjának délutánján kötöttfogásban birkózó Lőrincz Tamás 71 kilogrammosoknál a döntőig menetelt szerb, román, fehérorosz, orosz és azeri birkózókat vert meg. A döntőben az azeri tehetséget, Rasul Chunyevet fantasztikus mozdulattal tusolta be és állhatott 2006 és 2013 után ismét Európa csúcsára! Két Európa-bajnokuk lett ma Finnországban: Lőrincz Tamás 2006 és 2013 után (mindkettőt 66 kilóban) ismét megnyerte a kontinensbajnokságot (ezúttal 71 kilóban), Bácsi Péter pedig másodszor nyerte meg a kontinensbajnokságot. Aki élőben szeretné üdvözölni és átadni gratulációját a frissensült bajnoknak, az megteheti holnap (hétfőn) este 18 óra 50 perctől a Liszt Ferenc Repülőtér 2/A termináljánál, hiszen akkor érkeznek haza a válogatott Vantaaból!

 

 

Lőrincz Tamás győztes nyilatkozata: "Nagyon boldog vagyok, hogy immár háromszoros Európa-bajnok lehetek! Az egész napom úgy alakult, ahogy szerettem volna, egyedül a második meccsemen volt egy olyan szituáció, hogy nem én vezettem, hanem a romániai srác, de hál’ istennek, nem sokáig, mert sikerült betusolnom. Igazából az első helyen kívül az volt számomra a legfontosabb, hogy én irányítottam a napot. Az is hozzátartozik, hogy nagyon jó formában voltam. A döntőben az azeri Csunajevről tudtam, hogy állásból veszélyes, Struhács Gyuri bácsival megbeszéltem, mit kellene csinálni, hazatelefonáltam Takács Feri bácsinak is, és így közösen kidolgoztuka taktikát. Bár nem én támadtam először lentről, de aztán tussal megoldottam a helyzetet. Megnyertem, és megvalósult a nagy álmom,megvédtem a címemet,nagyon jól éreztem magam az új súlycsoportban, a 71 kilóban."

 

Forrás


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!