fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Magyarság

Látod?! Egy gépezet dolgozik azon, hogy ha valamiben sikeres egy magyar, akkor mindent megtegyenek azért, hogy nehogy dicsőséget tudjon hozni hazájára. Olimpikonjaink nagyszerűen szerepelnek a versenyeken, ezért mindent elkövetnek, hogy lejárassák őket, kizárják őket. Versenyzőinknek nem csak a versenytársakkal kell szembenézniük, hanem ezzel a mocskos szervezettel is. Nem csak külföldön, hanem idehaza is, mert tagjaik közénk települtek s folyamatosan bomlasztják a nemzetünket. Aztán meg büszkén mutogatnak, hogy milyen semmirekellő népek vagyunk. Közben ők azok, akik mindent megtesznek, hogy ne tudjunk érvényesülni. RAVASZ...
 
 
A LEN Nyíltvízi Európa Kupa-sorozatának izraeli nyitóversenyén (igen, európai úszóverseny Izraelben - a szerk.) azután zárták ki Risztov Évát a bírók, hogy elsőként ért a célba. Az indoklás szerint a sportoló verekedett, a magyar szövetségi kapitány óvását nem fogadták el.
 

Risztov Éva, a londoni olimpia bajnoka

 

"Egyszerűen nevetséges, ami történt. Éva nyolcméteres előnnyel ment a mezőny előtt, simán megnyerte a versenyt, majd ezt követően bejelentették, hogy verekedés miatt kizárják. Nem név szerint közölték, hanem rajtszám szerint: a 61-es versenyzőt diszkvalifikálták. Kétségtelen, hogy ketten jól láthatóan összeakadtak, az 51-es olasz és az 54-es spanyol, csakhogy a spanyol mellett Évát zárták ki – megítélésünk szerint teljesen egyértelmű, hogy összekeverték a karokra festett 51-es és 61-es rajtszámot" - nyilatkozta a helyszínről a magyar nyíltvízi válogatott új szövetségi kapitánya, Gellért Gábor.
A magyar csapat vezetője Lázár Ritával, Risztov Éva edzőjével azonnal bejelentette, hogy óvást nyújtanak be, de a török főbíró azt mondta, ők nem foglalkoznak óvással. Az izraeli szövetségi kapitány versenybírója szerint sem Risztov verekedett, 150 méterrel a cél előtt, egyértelműen a harmadik-negyedik sorban történt a bunyó – Éva ekkor már egyedül haladt az élen.
A maffiózó Gyárfás szerint még pozitívuma is van a kizárásnak
Gyárfás Tamás, az exnaptévés maffiózó, a MÚSZ elnöke a történtekről azt mondta, van pozitívuma is: "Ha nyert Évi hivatalosan, ha nem, az a legfontosabb, hogy gyorsan úszott, elsőként ért a célba, és ez rendkívül biztató. Mint sokakban, bennem is munkált a félsz, képes lesz-e az olimpiai bajnok hasonló produkcióval előrukkolni, mint 2012-ben, tudja-e tartósítani azt a formát, amely Londonban és más versenyeken is sikert hozott a számára. Az a tény, hogy elsőként haladt át a célvonalon, azt mutatja, Évi továbbra is a szakág egyik legjobbja."

Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+1 # záborcki tibor 2014-05-02 09:59
Rá pár napra,meg meghurcolták,ki -be utazásnál,egy ózdi súly emelő sportolónkat, egy hölgyet/sajna nevét nem tudom/,hogy terrorista.Több órás kellemetlensége volt a határon!Úgy nyilatkozott,ne m vágyik izraelbe vissza.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!