fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Magyarság

KÁRPÁTALJA FIGYELEM!


Egy körlevél terjed a Facebook-on a kárpátaljai magyar katonaviselt fiatalok átveréséről. Mielőtt idetűzöm, kérek mindenkit, aki hallott konkrét esetről: jelezze!!! Tehát a levél:
“Amikor első körben behívják a fiút/férfit úgymond orvosi vizsgálatra, akkor aláíratnak vele mindenfélét (legtöbben el sem olvassák/és/vagy sokan nem is értik mit írnak alá, mert nem beszélik az ukránt), mondván ezek csak formaságok.
De aláíratják vele a több papíros között, azt is, ami az önkéntességről szól. Vagyis, hogy önként bevonulok.
Sokan, boldogan távoznak, mert azzal lettek félretájékoztatva, hogy csak formális papírokat kellett aláírni, ezért hívták be. De legközelebb, mikor elmennek az illetőért, már az általa aláírt papírral mennek, és ott már nincs apelláta.
Mondjátok el mindenkinek, minden férfinak, hogy van választási lehetőség, és lehet ellentmondani is! sőt ellent kell mondani!
Megfélemlítéssel érik el, hogy a fiúk bármit aláírnak, amit az orruk alá nyomnak.
NEM SZABAD SEMMIT ALÁÍRNI!
Minden magyar anyanyelvű embernek alkotmányos joga (még Ukrajnában is) követelni a fordítást! De ne bízzatok az általuk kijelölt fordítóban, csakis a saját fordítótoknak higgyetek! Ezt monja el mindenki az ismerőseinek! Mondjuk a KMKSZ reszortja lenne, szerintem, felvilágosítani, és/vagy esetleg még tolmácsot is rendelkezésére bocsátani minden magyar anyanyelvű behívott férfinak! 5 év börtön büntetéssel fenyegetnek, amennyiben nem teljesíti az egyén a katonai szolgálatot.. Azt nem teszik hozzá, hogy ez úgy kezdődik, hogy másfél év felfüggesztett, és ha ezen belül történik szabálysértés, akkor be lehet vonulni 5 évre.
De könyörgöm, ki hiszi el, hogy egy Kárpátaljányi lakosságot börtönbe zárnának… Ez csak a lelki nyomás része. AJÁNLATOS MEGOSZTANI”


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!