fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Magyarság

Lassan már 100 éve hogy önmagunkkal vagyunk határosak. A bomlasztó propaganda számolatlanul ömlik a fejünkre. Szítják az ellenségeskedést mind a magyarok között mind pedig a magyarok és egykori magyarországi nemzetiségek között. A történelemről nem lehet őszintén beszélni, Komoly lényeges dolgok tekintetében óriási ferdítések vannak a köztudatba építve.

A legnagyobb hazugság amivel csak kevesen vannak tisztában az, hogy Csonka-Magyarország az magyar. Népesség tekintetében, többségileg talán igen. A vezetés szempontjából, már nyolcvan éve nem. A második világháború után a minőségi magyart felakasztották, elzavarták, vagy ha sikerült meglapulnia, később a " konszolidáltabb" időkben sem vihette semmire. A hatalmi kulcspozíciókba és vastagon köréjük, Isten állítólagos választott népének pedigrés tagjai kerültek. A maradék nemzetet kifosztották vagyonából, megfosztották felelősségteljes legjobbjaitól.S , ha naponta összeugrasztanak bennünket, tele pofával röhögnek rajtunk. Figyelnek ránk nagyon. Az un. "kulturális elit" ezerrel dolgozik azon, hogy minden felvilágosító magyar kezdeményezést csírájában elfojtson vagy nevetségessé tegyen.Az anyaországtól elvárnák az elcsatoltak, hogy bizonyos kérdésekben kiálljunk mellettük. --De, hát ki? Ki álljon ki?-- Kormányzati szinten ezt ma sem gondolja komolyan senki.
S mivel a kiállás elmarad. ez is duzzogást és ellenségeskedést szül magyar- magyar között.
Majd egyszer lesz újból tiszta ,magyar érzelmű kulturális elit amelyik képes együtt gondolkodni a magyar nagyon jómódú gazdasági elittel, akkor lesz esély ezt a kedélyes belpesti szemetet érdemei szerint kezelni.
Tisztelettel


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!