fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Magyarság

A hír hitelessége nem feltétenül 100%, ettől függetenül nem árt az ott élő magyarok óvatossága. Találjanak ki valami jó megoldást, hogy ne legyen kedvük a sorozáshoz a judeo demokratáknak, akik amerikai vezetéssel megszállták Kijevet...

 

Ma reggel érkezett egy telefon. Kárpátalja egyik településének polgármestere KERESTE A BAL-RAD-ot!

Sem a település nevét, sem a polgármester nevét nem kivánjuk elárulni. A telefonszámot EGY KÖRNYÉKBELI ISMERŐSÉTŐL kapta.
Az ember nem beszél magyarul, a faluban – aminek első embere – kb. 10 százalék a magyarok aránya. Ukránok vannak a legtöbben, ruszinok, és románok mellett.

A polgármester elmondta, hogy a határ környékén még hozzá lehet jutni külföldi internetszolgáltatókon keresztül nem kijevi információkhoz, igy figyelemmel tudják követni a Bal-Rad-ot, és mint a donbasszi – és általában az ukrajnai helyzetről – itt kapnak leghitelesebb képet, elnyertük úgymond a bizalmat. Ezért fordult viszonylag hosszas próbálkozást követően hozzánk, miután hosszas kutakodás után hozzájutott a telefonszámhoz.

Mondandójának lényege: Kárpátalja férfiai meneküljetek!

A polgármester elmondta, hogy tegnapi értesülései szerint Harkovban megkezdődött a kényszersorozás. Napközben a járókelőket fogdossák össze, este pedig a családokra törnek rá, és viszik a férfiakat. Táborba, ahol beöltöztetik őket, fegyvert nyomnak a kezükbe, és a hátukban a “Jobb Szektor” bérgyilkosaival augusztus 5-én már a donbasszi fronton kell elpusztulniuk.

Tegnap esti információja szerint, VÁRHATÓ, HOGY KÁRPÁTALJÁN IS MÁR A JÖVŐ HÉT ELEJÉN MEGKEZDŐDIK A “LASSZÓZÁS”!

Értesülései szerint Ternopolban és Ivano-Frankovszkban már összeállt a jobbszektoros összefogdosó különitmény, amely az SZBU és a hithű helyi rendőri erők támogatásával fogja az akciót végrehajtani. A határőrizeti szerveket már mozgósitották, hogy akadályozzák meg a Szlováki, Magyarország, és Románia területére való távozásukat az ukrán állampolgárságú férfiaknak 17 és 60 éves kor között.

Az elgondolás szerint az összefogdosottakat Mariupolba szállitják vasúton, és egy ottani táborban gyűjtik majd össze őket. Onnan mennek a húsdarálóba.

A polgármester arra kérte a Bal-Rad-ot, hogy az információt és az ő kérését és javaslatát jelentessük meg.

SZÖKÉSRE ÉS ELBUJDOSÁSRA SZÓLITJA FEL KÁRPÁTALJA 17-60 ÉV KÖZÖTTI FÉRFILAKOSSÁGÁT!

A Bal-Rad azon kérdésére, hogy más régiókban készülnek-e hasonló kényszerbevonultatásra, elmondta: tudomása szerint CSAK KELET-UKRAJNA OROSZ HATÁR MENTI RÉGIÓIBAN ÉS A KÁRPÁTALJA-RÉGIÓBAN TERVEZNEK ILYESMIT. A SOKNEMZETISÉGŰ KÁRPÁTALJÁT VESZÉLYES TEREPPÉ NYILVÁNITOTTA KIJEV, AMELY ARRA SZÁMIT, HOGY A TÁRSADALMI ELÉGEDETLENSÉG ITT FOG LEGHAMARABB ROBBANNI!

 

Forrás


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+4 # Oregon 2014-08-03 10:19
Sziasztok. En is "erintett" vagyok, hallodtam mar az esetrol, vagyis ,hogy lasszozzak ossze a ferfiakat itt-ott a falvakban.

Most akkor egy szandekos szabad nepirtas veszi itt kezdetet? Direkt a magyarok ellen iranyul karpataljan, es direkt a keleti orszagreszben elo oroszok ellen ? (mert ahogy a cikkben irva van kelet ukrajna orosz hatar menti regioiban is, marpedig ott is orosz a lakossag java)

ez most nem nacionalizmus? akkor a nyugat ,hogyan tamogathatja ha egyszer o annyira nagy szabadsag, egynloseg, testveriseg eszmet kepvisel? paradoxon
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Fénybenjáró 2014-08-03 14:01
használjátok ezt a tudást az ilyen helyzetekben:

http://mkh.valosag.net/index.php/boldogsag
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!