fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Magyarság
Tisztelt Szerkesztő úr!

Rendszeres olvasójuk vagyok, ezért döntöttem úgy, hogy megkeresem önöket egy egy www.erepublik.com nevű online játékközösség tagjaként és a többezer fös magyar közösség képviselői minőségében.
A játék már hét éve működik. A magyar közösség a nemzetek közötti rangsorban a hetvennégy ország közül a hatodik legerősebb. Miről szól a játék? Egy kicsit hasonlít a Civilization-ra, de attól komplexebb. Itt leginkább a háborúzás dominál, de lehet benne politizálni, újságot írni, üzletelni, vagy akár megpuccsolni az alkotmányos rendet.
Mellékszálként említjük, hogy az e-magyar demokrácia olyan erős, hogy mindezidáig sem az ellenzék, sem a külső ellenség még csak kísérletet sem tett arra, hogy puccsal próbálkozzon.


Köszönettel vennénk, ha biztosítanának számunkra egy ingyenes megjelenési lehetőséget. Így létszámunk és gazdasági, katonai erőnk és politikai befolyásunk tovább tudna növekedni és elérhetnénk azt, hogy e-Magyarország legyen az eRepublik vezető hatalama. Ezt nem sok mindenben tudjuk elmondani önmagunkról és országunkról és Önök ennek a sikertörténetnek a részesei lehetnének.

Miért lenne ez jó önöknek? Egyrészt az olvasók általában szeretik a "kis színeseket", de ez más kategória, mint a "brit tudósok...", amely után nem ritkán a felháborodott olvasók órákon át keresetlen szavakkal (olykor nem is alaptalanul) teszik szóvá és kérik számon a szakmaiságot. Lássuk be, nem lehet mindki gyakorlott génsebész, asztrofizikus, vagy klímakutató. Az eRepublikban az a nagyszerű, hogy nem hazudja önmagát. Tapasztalataink alapján egy jól sikerült média megjelenés a játékosaink körében akár éveken át is kifejtheti a hatását: közösségünk soraiban mai napig emlékezetes maradt egy hat évvel ezelőtti index cikk (vagy egy másik cikk) - ezeknek köszönhetöen váltunk világhatalommá anno és az akkor toborzott játékosok mai napig erősen kötődnek az index-hez.

Nem szeretnénk zsákbamacskát árulni, a játék ingyenes, akár személyesen is ki lehet próbálni.

Esetleges kérdéseivel kapcsolatosan kérem forduljon hozzám bizalommal - név, telefonszám (zárójelben az erepes nevet és esetleges kormányzati pozíciót is fel lehet tüntetni).
 
Cikkírói pályázatot írtunk ki, a két legjobb pályaművet elküldtem önöknek.
 
Üdvözlettel,
Jaca23
Szociális Miniszter

Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!