fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Magyarság

"Őrizzétek meg a nemzethez tartozásotokat, mert egységben az erő!"

 

Nem rég jöttünk vissza Erdélyből. Anyósoméknál voltunk Lövétén a családdal, hogy a lányom részt vehessen az első áldozásán. Amikor jöttünk vissza Magyarországra megálltunk Korondon, hogy vegyünk a tanítónéniknek valami kis emléket. voltak egy jó páran a boltban...... A 9 éves fiam nagyon szereti a karkötőket meg a nyakláncokat is. Jó sokáig nézegette őket, hogy mit vegyen a pénzéből, aztán választott magának egy piros-fehér-zöld karkötöt kis gyöngyökből összefűzve. A boltos meg már picit türelmetlen volt, mert foglalkozott volna más vevővel is. Megkérdezte tőle egy kicsit erősebb hangsúllyal hogy "ezt választod?" A fiam erre, ugyanazzal a hangsúllyal visszaválaszolt. "Mi mást választanék, hisz magyar vagyok"..... Hallotta mindenki a boltban lehetett érezni, hogy minden embert megfogott azzal amit mondott, a boltost is. Szép csendesen annyit mondott, hogy "anyudék annyit vásároltak nálam, hogy ezt neked adom ajándékba".


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!