fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Magyarság

A napokban egyre intenzívebben sulykolják a médiumok az agyakba, hogy gazdasági csőd közeleg. Néhol már a forint inflálódásáról is beszélnek.

Én is úgy érzem, hogy ezt a mesterséges válságot hamarosan be fogják dönteni, egy jól megtervezett ütemrend szerint.

Mi az, amit tehetsz? Sajnos a magyar nemzet nem szólhat bele a saját sorsának irányításába, mert élősködő megszállók uraskodnak felettünk. Ezért nem tudjuk megtenni azt, amit meg kellene tennünk, hogy az összes hitelt felmondjuk, hogy kilépünk az EU-ból, NÁTÓ-ból, és mindenféle élősködő rendszerből. Nem vagyunk saját magunk urai, ezért nincs lehetőségünk ezeket a fontos döntéseket meghozni. Nem tudunk jelenleg visszatérni a Szent Korona Alkotmányához sem.

Mit tudunk akkor tenni? Mit tudsz tenni ebben a helyzetben?

Azt, hogy a nemzetünket sejtszinten igyekszel védelmezni, és az önfenntartásra berendezni. Azaz családi körben próbálsz beszerezni minden olyan dolgot, amikre szükségetek lehet egy gazdasági összeomlás esetén. Törekedj megszervezni azt, hogy mit fogtok enni, ha esetleg úgy adódna, hogy nem lesz pénz. Ha esetleg úgy adódna, hogy nem lesz nyitva bolt. Mit fogtok inni, ha véletlenül az ivóvízhálózat üzemeltetése megszűnne létezni. Mivel fogtok fűteni a télen, ha a gázszolgáltatók elfelejtenének gázt pumpálni a csövekbe? Mivel fogtok világítani, ha az áramszolgáltatás leállna. Vagy, ha már nem lenne annyi bilpengőd, hogy kifizesd a számlákat?

Készüljetek minden eshetőségre a biztonság kedvéért. Nem feltétlen fognak ezen események mind bekövetkezni, de a múltban már volt rá példa. Néhány helyen már olyan nagy tartozások vannak, hogy bizonyos iskolákban, például sem gáz, sem villany nincs. Csak idő kérdése, hogy ezek a dolgok minél jobban elszaporodjanak a hitelrabszolgaságba került hazánkban, és települési önkormányzatokban!

Készülj az önellátásra, és az önfenntartásra. Úgy, hogy a központi irányítás nélkül is, a családod, és a környezetedben élők, még a jég hátán is megtudjanak élni.

Itt egy videó az önellátásról:

 

http://www.youtube.com/watch?v=xQwpbCtnWNU

 

Kerüljétek a média által beharangozott tüntetéseket, villongásokat, politikai gyűléseket, mert a 2006-os magyargyalázások így könnyen megismétlődhetnek. Ami a médiából jön, arról tudd, hogy egy előre megtervezett színjáték része. Azt közvetíti, amivel irányítani akarja a gondolataidat, felfogásodat, bizonyos ügyek kapcsán. Befolyásolási célzattal közvetítenek szinte mindent!

Ha elindítanák a besorozást, akkor ne vonuljatok be, mert nem Magyarországért fogtok harcolni, hanem a zsidó háttérhatalom érdekeiért folyattatják majd ki a véreteket. Értesülések szerint eddig csak azt lehetett kivinni külföldre katonáskodni, aki vállalkozott ilyen bevetésre. Ezt most megváltoztatták, és minden harcost kérdés nélkül, bármikor kiküldhetnek idegen országokba. Vajon milyen célzattal fogják a magyar seregeket bevetni külországokban?

Valószínűleg nem magyar érdekeket fognak így szolgálni! A legfelső parancsnokság a hadseregben, ahogy a múltban is volt sokszor, nem nemzeti vezetőkből fog állni. Ők szemrebbenés nélkül küldik majd a magyarokat a vágóhídra. Lásd Don-kanyar esete. Igyekezzetek ezt elkerülni!

A Szent Korona Alkotmánya, amely még napjainkban is érvényben van, lehetővé teszi az ellenállás jogát számunkra. Jelenlegi helyzetben pedig Magyarország egy megszállt ország, így jogodban áll, nem együttműködni a megszálló parancsokkal!

Hivatkozhatsz vallási okokra is, hogy miért nem szolgálod a zsidó maffia álnemzeti hadvezetését . A válasz pedig az, hogy mert, aki kardot fog, kard által vész el!

A közösségeiteket szervezzétek, a családotok ügyeit. Ne pedig a visszataszító rendszer ugatásának hódoljatok be!

Imádkozzatok, mert lassan olyan idők jönnek, ahol szükség lesz az Igazság Fényére! Imádkozzatok a nemzet feltámadásáért!

Készüljetek arra, hogy a saját lábatokon megálljatok. Úgy, ahogy régen volt! Fogjátok össze a családotokat, barátaitokat. Béküljetek ki, még, ha haragban is voltatok, mert olyan események következhetnek be, amikor az egységbe szerveződött erő, nagyobb esélyt jelent majd a túlélésre, mint a különcködés!

Legyetek Jók, ha tudtok, mert a többi nem számít!

Isten Áldjon!


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+12 # Farkas Gyula 2011-08-12 07:42
Nos én már tavaly elkezdtem,első fő lépésem volt egy kis falúba költöztem.Lényeges szempont nagy kert gazdasági épületek,kútviz ét bevizsgáltattam tökéletes!Sajno s ezt nem mindenki teheti!!Sv
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+7 # Fénybenjáró 2011-08-12 13:01
Jó hallani ilyenről, hogy már egyre többen törekednek az önellátó életmódra! :)
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+6 # bence 2011-08-12 14:52
Szia!
Remek az oldal!
Nemrég olvastam, hogy megbüntettek két embert, mert a Magyar himnuszt énekelték a Hősök-terén(!!!)
Mi ez, ha nem egyértelmű bizonyíték mindenre, a háttérhatalomra , valamint arra hogy zsidók irányítják az országiot?
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+12 # HunEdi 2011-08-12 19:11
Mi is költözésben vagyunk. Sikerült eladni a butapesti laskást, most gőzerővel keressük a vidéki tanyánkat. Isten velünk, ki lehet ellenünk..?
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+13 # ISZT 2011-08-13 00:30
2012 világvége ,de nem a mi világunké hanem az övéké!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+7 # Fénybenjáró 2011-08-13 07:49
Minden okozatnak megvan a háttérben az oka. Az, hogy a nemzeti érzelmű embereket büntetik, ez is árulkodik valamiről. Valakiknek az az érdeke, hogy a magyarságot tönkre tegyék. Kik ők? Mi a céljuk? Milyen lelkület uralkodik az életükben? Milyen lelkülettel uralkodnak a magyarok életében?
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+6 # ISZT 2011-08-13 12:13
http://www.demotivalo.net/view/25590/sziget
olvasd a kommenteket.
A magyart büntetlenül szidhatod ,de ha felraknék egy ugyanilyen a cigányokról egyből letörölnék.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+6 # Fénybenjáró 2011-08-13 12:55
Ez egy tudatos lejárató média hadjárat, amit a Szigettel művelnek. A fiatalok értékrendjét igyekeznek befolyásolni olyan irányba, hogy jó rabszolgák legyenek, minden lelki és nemes viselkedési értéktől megfosztva. A kettős mérce természetes, hogy működik!

Minél többször jelenik meg ilyen lejárató kampány a nemzetről, annál inkább általánosan elfogadottá válik, hogy Magyarországot minden betelepülő jöttment nyikhajnak szabad szidnia, akik apuka hátszelével modern Pepsi Szigetet rendezgetnek, patkánykodás céljával.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+9 # Koppány Csongor 2011-08-13 12:35
Kedveseim! Ha ezt mindenki ismerné, akkor nem lenne baj. Legalább egy-két paragrafust mindenkinek kellene tudni ahhoz, hogy ne vegyenek Bennünket semmibe. Lássuk!
Magyarország Alkotmánya a Szent Korona Eszme Alapelveiben megfogalmazott Szabadság Alkotmánya
1. Magyarország örökké szabad (Hungaria semper libera)
2. A kötelességek, és jogok egységében a Szent Korona minden tagja egy, és ugyanazon jogot élvez.(Una et cadem libertas)
b) Államalkotó nemzet az, amely elfogadva a Szent Korona értékrendjét, kultúrájának helyet talált a Szent Korona Országának területén.
4) Minden Magyar érték, a magyar érdeket szolgálja (Sub specia Sacra Corona)
5. Mindazzal szemben, aki megsérti a Szent Korona értékrendjét, a Szent Korona minden tagjának nem csak joga, hanem kötelessége ellentmondani, és ellenállni (Jus rezistendi et contradicendi)
Tehát ebben a szellemben kell felnőnie az ifjuságunknak, és vigyázni óvni értékeinket Koppány
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+7 # Kiss László 2011-08-14 10:25
Rendbe De kik jutarák ide a Nemzetet Nem-
kétséges a Haza árulás Nemzet idegen Csőcselék irányítja A napi politikát az idegen-
hatalmat szolgáló politikusok akik védelmet élveznek a Fennálló rend oldalán.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # joco 2011-12-29 16:44
Nos tisztelt Koppány Csongor;EZEK mind szép ,,SZAVAK"=BETÜK a papíron.-Amivel gazember HAZAÁRULÓINK hátsófelüket kitörlik. Itt már nem segít a SZENT KORONA ! Cselekedni kell MINNÉL ELÖBB !
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+4 # Fénybenjáró 2011-12-29 22:19
A Szent Korona azért fontos, mert az megmutatja azt az irányt, amely felé a cselekedeteinke n keresztül haladnunk kell.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+3 # Kersztény 2011-08-13 22:05
Tudtok valamit Posta Imre honlapjáról?
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+3 # Fénybenjáró 2011-08-14 16:17
Én is keresem, de nem találom. Megint kilőtték a lapját. :(
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+2 # Marta Hartyani 2011-08-30 18:01
http://ch-serverhosting.com/postaimre/news.php
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Fénybenjáró 2011-08-30 19:01
Köszi már meglett!

Azóta itt is elérhető:

http://postaimre.net/

http://postaimreblog.com/
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+6 # R.Mihaly 2011-09-16 12:09
Az a baj, hogy kevesen vagyunk....a csordanép vakon követi ezt az elveszett rendszert, sosem bizonyithatjuk be igazán hogy igazunk van......egy jótanács:
Tanuld meg kikapcsolni a tv-t, és jól gondold át, melyik rádiót halgatod.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+4 # Fénybenjáró 2011-09-16 22:02
Én is azt látom, hogy még nem nagyon van lehetőségünk nagy létszámban csoportba szerveződni, mert minden ilyen kezdeményezést megszállnak a köztünk élő rosszakarók. Egyenlőre mindenki talán csak a saját családjában és környezetében tud elkezdeni tevékenykedni. Először mindenkinek magát kell megváltania, hogy aztán másokat is megválthasson!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+2 # Évi 2011-10-09 21:28
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9diBboA_Zyg

http://www.youtube.com/watch?v=ai2IN9if6pE
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+6 # György 2011-10-10 06:34
Külön élsport lett a magyargyalázat és a magyarellenessé g. Ehhez csatlakozott Kertész Ákos is ("a magyar genetikusan alattvaló"). Jó kis sportággá fejlesztette ki magát. Újabb tagokkal bővült. ;)
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
-4 # ShangriLa 2011-11-29 18:36
Én nagyon sokat gondolkodtam ezen. Én nem fogok és nem is akarok se patkányhúst enni, se pincében vacogni, se vizes földön gyereket szülni, se úgy ébredni egy szobában, hogy látszik a leheletem a hidegben. Én ezt emberhez méltatlannak találom és nem tűröm el. Elhiszem, hogy a félállati ösztönök szerint az lenne a követelmény, hogy akár emberevés árán is életben maradni, de én nem leszek se kannibál, se élő guminő elállatiasodott hordák számára, ugyanis ha megszűnik a civilizáció, az éppenhogy 'szabad' párválasztás intézménye is törlődik. Én pedig ebbe nem megyek bele, inkább megdöglöm. Szóval, addig élek, amíg jó az életem. Ennyi. Aztán felőlem fagyjon meg a pincében szülés közben csontig lefogyva az, aki akar. 'Sz@rok a farmra b@zdmeg' - Dallas paródia. Ez a mottóm.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+6 # Fénybenjáró 2011-11-29 19:06
Nyugi az élet majd rendezi magát, aztán mindenki az érdemei szerinti helyre fog kerülni benne. Lehet, hogy lesznek nagy összeomlások, de akkor is lesz olyan lehetősége az embereknek, hogy normális életet tudjanak élni.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Frodó 2012-01-08 20:35
Az eddigi legjobb film a reinkarnációról , hírtelen nem tudta hova beírni, csakhát le kellene valakinek fordítania!!!!
:

http://www.youtube.com/watch?v=fftgnHITmw4
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # pteeniko 2012-02-08 18:25
Melyik ez a videó Frodó?már nem találom a linken de nagyon érdekelne!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+3 # theend 2012-02-10 02:07
ez a weblap működik még?
hányan vagytok, akik változtatni akarnak?
sokkal egyszerűbb lenne, mint elszigetelt kis csoportokban behúzódni a falvakba.
egyszerűen össze kell fognunk. ez a rendszer saját magát fogja kicsinálni, kérdés, mennyi idő alatt? sokaknak nincs már idejük. sokaknak még 1 újabb nap is túl sok már a nyomorból. gyorsítsuk fel a változást. ez a rendszer az erőszakra és félelemkeltésre épül, így összefogással csak ezek ellen kell megvédenünk magunkat. a többi már egyszerű. szóval ki akar végre tenni is valamit?
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+6 # p23487 2012-05-29 21:31
EZ NAGYON AKTUÁLIS! Készüljetek az összeomlásra, hamarosan jön! Készüljetek !
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # ács krisztina 2012-08-08 22:29
Ha annyira magyarok vagytok, akkor legalább a magyar nyelv hibátlan használatát jó lenne megtanulnotok, ugyanis ha mi nem tisztán, szépen használjuk, a nyelv maga elromlik! Nem várható el más néptől, hogy a miénket művelje, csak magunra számíthatunk! Pedig a magyar nyelv egyedülálló kincsünk, de a világban is az! Teli van helyesírási hibával a legtöbb hozzászólás - ez volna az elemi dolog, amit a hazátokért megtehettek!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+6 # Dezső 2012-10-28 20:56
Te Atyaég, készülsz egyébként az összeomlásra?
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+5 # Fénybenjáró 2012-10-28 22:28
Teszem, amit tudok.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+3 # Vadász 2013-04-09 19:56
Konkrétan mit teszel azért, hogy ha összeomlana a társadalom, akkor te épségben átvészeld?
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+4 # Fénybenjáró 2013-04-11 12:07
Ültettem csicsókát egy csomó helyre. :)

30-40 kilót terem négyzetméterenk ént.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Kramer 2015-09-20 21:21
Hát nem mostani a cikk... és aktuális, megint... pedig már kongattuk a harangot egy párszor... majd kiderül..., de szerintem most már élesben is lehet mondani: KÉSZÜLJETEK AZ ÖSSZEOMLÁSRA!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!