fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Magyarság

Elérkezett a lehetőség, hogy komolyan borsot törjünk a finnugor-elmélet bigott rabszolgáinak szaglószervei alá!
Mint bizonyára ismeretes, 2011. Október 1-ével népszámlálás veszi kezdetét csonka hazánk területén, mely széles körben tárja fel derékba tört társadalmunk zegeit, zugait.

Néhány meddő, a politika és a média össztüze által elnyomott próbálkozást leszámítva nem volt érdemi kísérlet arra, hogy Attila országában elfogadott kisebbség legyen a HUN.
Itt a lehetőség arra, hogy felemeljük fejünk, és bevéssük néhány ide nem való semmirekellő emlékezetébe (akik elképzelhetetlennek tartják a HUN-Magyar rokonságot) azt, hogy kik is alkották meg HUNgáriát. A népszámlálás remek alkalom arra, hogy MI, az itt élő HUN-ok leszármazottai végre számot adjunk arról, hogy hányan is élünk még ősi hazánk területén. Ha elegen valljuk magunkat HUN-nak, akkor kénytelenek lesznek fejet hajtani, és elfogadni a tényt, hogy az ősi nép fiai és leányai még mindig államalkotó közösséget képeznek. Ennek érdekében indítom útjára a „Valld magad HUN-nak” mozgalmat, mely keretén belül segítséget szeretnék nyújtani mindenkinek a népszámlálási tortúrában való érdemi eligazodáshoz, továbbá várom minden olyan szervezet (legyen az politikai egyesülés vagy hegymászó kör) és magánszemélyek segítségét, akik szívügyüknek érzik a HUN kisebbség megteremtését.

Hagymási Balázs egy HUN

A Személy kérdőív utolsó oldalán, a 34-es, illetve 35-ös pontok helyes kitöltésével vallhatjuk magunkat HUN-nak!
Írjuk be saját magunk, vagy hívjuk rá föl a kérdezőbiztosunk figyelmét!

Forrás: http://www.mnszentlaszlozaszloalj.info/ 


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!