fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Történelem

Azzal tisztában kell lenned, hogy manapság a magyarok történelmét az iskolákban, tvkben, történelemkönyvekben nagyon sok fronton próbálják meghamisítani, lealacsonyítani, meghazudtolni.

Ma már a gyerekeknek az iskolákban azt tanítják az Igazságos Mátyás Királyról, hogy nem volt igazságos. Érdekes mikor még én tanultam 15 évvel ezelőtt, akkor még Mátyás Igazságos Király volt. Lehet vissza utazott a szelleme a múltba és minden igazságos tettét átváltoztatta gazságra? Nem hinném! Hanem pár gaz ember hamisítja a történelmet és aljasítja el azokat a nagyjainkat a könyveikben, nyilatkozataikban, akikre a magyarok felnézhetnek még ma is.

Ugyan ez történik a rovásírásunkkal kapcsolatban is. Mindenfélét összehazudgálnak róla.

Az igazság az, hogy minden rovásjelünk beleillesztehető az Élet Virága elnevezéső szimbólumunkba, mely egy szakrális jelkép és az isteni teremtést menetét foglalja magába. Múlt héten jártam kint Erdélyben és ez a szimbólum szinte minden kapun fellelhető volt.

Érdekes hasonlóságot mutatnak a római számok írásjelei is a magyar rovásírás számjegyeivel. Azt azért érdemes tudni, hogy a hunok, azaz, mi magyarok (HUNgary) már előbb írtunk ezekkel a betűtipusokkal, mint, hogy a Római Birodalom megalakult volna...

Itt egy kis videó, amely bemutatja a rovásírás jeleinek eredetét:

http://valosag.net/v24

Kutassátok az Igazságot, hogy az aljas szándékú hamisító erők ne tudjanak többé érvényesülni a múltunk dicsőségének a tönkretételében!!! Hagy terjedjen az IGAZSÁG minden téren!


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # Zsani 2011-11-27 17:32
Valóban sok hazugság van a történelemkönyv ek lapjain, nemcsak magyarság témában, hanem amúgy is, nézzük csak meg Amerika nevét, hogy valójában honnan ered... (nem Amerigo Vespucci, hanem egy Ameryk nevű beruházótól... bocs.)
De azt is kevesen veszik figyelembe, hogy a magyar nép nem egyitenhitű volt, nem keresztény, hanem valójában pogány (a keresztények szavaival élve). Ki tudja manapság pl, hogy ki volt Má?...
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Fénybenjáró 2011-11-27 19:02
Amerikáról úgy tudtam én is, hogy arról kapta a nevét, aki először írt a földrészről beszámolót.

A magyarság egy Isten hitén volt. Erről a régi források is beszámolnak. Sőt sok keresztény is volt közöttünk. Lásd honfoglalás kori mellkeresztek. Azonban valószínűleg több más vallás is megtalálható volt a magyarságnál, úgy mint napjainkban.

Má-tün, azaz a Magyarok Istene. Más néven Matyó. A Yotengritben lehet olvasni róla. Vannak benne jó gondolatok, de nem kell átvenni a keresztényellen es szemléletet belőle, mert a magyarságnak sorsküldetése van Jézus tanításaival.

Bővebben erről a témáról:

http://vimeo.com/16978238

http://vimeo.com/17012451
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Póta Gábor 2015-03-28 20:43
Idézet - Zsani:
Valóban sok hazugság van a történelemkönyv ek lapjain, nemcsak magyarság témában, hanem amúgy is, nézzük csak meg Amerika nevét, hogy valójában honnan ered... (nem Amerigo Vespucci, hanem egy Ameryk nevű beruházótól... bocs.)
De azt is kevesen veszik figyelembe, hogy a magyar nép nem egyitenhitű volt, nem keresztény, hanem valójában pogány (a keresztények szavaival élve). Ki tudja manapság pl, hogy ki volt Má?...


Erre ezt ajánlom, mert elég sok valótlant tetszik állítani, nyilván nem szándékosan:

https://www.youtube.com/watch?v=E0k5rdbWoPw
https://www.youtube.com/watch?v=SO51oBqz8Zg
https://www.youtube.com/watch?v=TTKwLTUBWVA
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!