fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Történelem

Saját meglátásom ebben a témában az, hogy a magyarság egy ősi civilizáció tudásának az örököse, hordozója. Bizonyíték erre a nyelvünk, a rovásírásunk, a genetikánk.

Valószínűleg ezek a rovásjelek, azokon a régi köveken egy ősi kultúra hagyatékaként maradtak fent. Ha valaki megvizsgálja az atlantisziak írásjeleit, az is sok rovásjelünket fogja megtalálni bennük.

A rovásírás elemei pedig az élet virága elnevezésű szakrális szimbólumból származik, mellyel régen a beavatottak a világ teremtésének lépéseit tudták átadni a tanítványoknak. Magában foglalja a pí számot, az aranymetszés arányosságait, a platoni testeket és sok más összefüggést. Rengeteg magyar népi faragáson, motívumon fellelhető ez a jel. Valamint sok más kultúrában is találkozhatunk vele. Többek között az egyiptomiban is, ahonnét aztán Etiópiába eljuthatott ez a tudás, ez az írásbeliség, amely az élet virágából származik.

Bővebben erről itt egy videó:

http://indavideo.hu/video/A_rovasiras_jeleinek_eredete

 

http://indavideo.hu/video/awed


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+2 # Andris 2012-07-03 12:51
Olyan jó lenne, ha valaki le is tudná, amit mondanak a filmben!!!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Fénybenjáró 2012-07-03 23:23
Valóban kíváncsi lennék rá én is, hogy miről szólhat.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+2 # hangszoros 2014-07-28 14:25
Ez a " bűnünk " ! Nem tudják elviselni a tényeket a magukat kiválasztotakna k nevezök
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!