fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Történelem

Hozzászólásban erősítették meg, hogy az 56-os forradalmat mesterségesen robbantották ki.

Előzmény ebben a cikkben található.

 

 

HOZZÁSZÓLÁS:

"Hogy az 1956-os forradalom kirobbantása a Gerő és KGB közös műve volt ezt magam, mint jelenvolt is megerősíthetem. Már amikor a Szikra nyomdából a Szent István körútra kimentünk teherautókról szólítottak, hogy menjünk fegyverekért. Este pedig, amikor a szovjet tankok megérkeztek ( ÁVH-s páncélkocsikkal vegyesen cirkáltak a Bródy S. utca-Múzeum körút-Üllöi út-József körút útvonalon) már a Nemzeti múzeummal szemben lévő házak kapualjában ott voltak a benzines palackok!! Hogy kerültek oda?

Kevés volt a magán autó, nem volt benzinkút a közelben. Semmilyen partizánakció nem volt ismert a lakosság előtt, ahol benzines palackokat használtak volna tankok ellen és honnan lehetett volna tudni, hogy szovjet tankok jönnek?? Kell ennél több bizonyíték arra, hogy előre szervezett akcióról volt szó. A hatalom csak arra nem számított, hogy ilyen hatalmas tömeg mozdul meg és a munkások is csatlakoznak, végül pedig az ügy össznemzeti üggyé válik. 2006-ról is van mondandóm akkor is ott voltam. Máig senki nem ismeri el, pedig felvételek tanúsítják, hogy a Madách térnél a rendőrség foszfor lövedéket is bevetett (mint Izrael Gázában) A lövedékek a utcára és a Madách téri erkélyekre, tetőkre csapódtak be rikító sárga fénnyel égtek (Hir Tv felvételei), vagyis ezek nem füstbombák voltak. korábban egyik mellékutcából kijött egy rendőri alakulat éles fegyverekkel Naív is láthatta, hogy gumilövedékeket kilövő puskák voltat. Egy sorozatot a levegőbe lőttek, éreztetve, hogy komolyabbra is fordulhat minden.Szemtanúk és az Országos Mentőszolgálat akkori bejegyzése szerint is halálos áldozatok is voltak. Mindezekről egyik médium sem volt hajlandó hírt adni. A Fidesznek sem állt érdekében az igazság. Frakciójuk megszavazta Gergényi kitüntetését, jóllehet később ebből politikai tőkét kovácsolt. Azt állították, hogy rendőrség néhány száz randalírozó tömeget rákergetett a Fidesz békés gyűlésére, holott, akik ott voltunk tudjuk, hogy az Asztóriától az alkotmány utcáig (ahol útját állták a menetnek és ott felszólítás nélkül lőttek) tele volt a Bajcsy.Zsilinszky utca. A Hír Tv Az Orbán beszédet közvetítette, csak utána vette észre, hogy mi történik valójában, csak a Deák tértől felvételezett, mikor a legvéresebb rendőrroham elindult. Nem vételezték az Erzsébet téren táborozó fideszes jelentős tömeg ujjongását, amikor a tankot elkötötték, mert tanúi voltak az ottan rendőri borzalmaknak. Nyilván a következő napon nem én voltam az egyetlen, aki betelefonált a tv-nek, hogy más volt az igazság. Sajnos a közvélemény még 2006-ról máig nem ismerhette meg az igazságot, mit várhatunk hát 1956 valódi megismerését illetően? Írjam meg az igazságot? Nincs rá pénzem."


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!