fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Történelem

A nyugati civilizáció a hunokat lenézően barbár, fosztogató, agresszív ősi ázsiai népnek tekinti. Az ausztrál történész, Hyun Jin Kim bizonyítékokkal alátámasztott legfrissebb kutatásai cáfolják a történelem hamisítók állításait.

 hunok-1

 

 

A Sydney Egyetem történésze “A hunok, Róma és Európa keletkezése” (“Huns , Rome and the birth of Europe”) 2013-ban a Cambridge University Press által kiadott könyvében részletesen leírja, miként alapozták meg a hunok a feudális Európa kialakulását és miként jöhetett létre a Nyugat-Római Birodalom. A könyv bemutatja, milyen kifinomult politikai kultúrával rendelkeztek őseink. Belső Ázsiában éltek, sokféle kultúra befogadására voltak nyitottak, ezzel segítették a korai közép-eurázsiai kultúra meggyökeresedését. A Hun Birodalom egy igazi geopolitikai nagyhatalom volt.

A szerző, tanulmányában bemutatja, hogy a hunok először a közép-ázsiai szkíta területeket hódították meg, később nyugat felé vették útjukat.

Hyun Jin Kim bemutatja Atilla hadviselését Róma ellen, de kitér a balkán, a közép-európai népek és a gallok meghódítására is. A könyv tárgyilagosan új megközelítéssel értékeli a hunok szerepét Európában, valamint a Római Birodalomra gyakorolt hatását.

A mű megjelenése alátámasztja a magyar őstörténet kutatók állításait, amelyek szerint a hunok nem valamiféle barbár, vérengző, vándorló népek voltak. A világ körülöttünk már régen tudomást szerzett a történelem hamisítók hazug állításairól.

Forrás


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+2 # Póta Gábor 2014-03-16 06:13
"a hunok először a közép-ázsiai szkíta területeket hódították meg"

???

Megyek és meghódítom a nagyszobát a kisszobából, ami már egyébként is az enyém, majd megváltoztatom a nevemet szkítáról hunra.
Mintha a szkíta és hun lényegében nem egy és ugyanaz lenne.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # aasoft 2014-04-19 14:48
Van akik szerint nem ugyanaz. Ezt híresztelik már nagyon régóta és sokan el is hiszik.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!