fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Történelem


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # ISZT 2011-09-06 19:38
Ma éppen sétálok el egy aluljáróban, egyik oldalt a következő felirat : Vajda zálogház. Ugyebár egy hely ahol a szegény magyar ember értéktárgyait végső elkeseredésében mikor már nem tud mit csinálni, vagy éppen a "tezsvírek viszik ide a magyaroktól lopott "fuxot".
Ami igazán érdekes a logója. Egy A betű és egy V alakban rajta kereszteződő szárny. Gondolom hogy merő véletlenségből lehet pont olyan mint az "úgynevezettek" /"vakolók " egyik jelképe.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Fénybenjáró 2011-09-06 23:03
nincs egy fényképed róla?
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # ISZT 2011-09-09 00:24
Ezaz hogy nincs a neten hiába kerestem, pedig nem egy üzletük van. :/ Majd megpróbálom fényképezővel lekapni. Amúgy eléggé szembetűnő a hasonlóság hülyeségből nem mondanék ilyet. Bár már eleve az is furcsa hogy csak névben vannak fent más nincs róluk az interneten.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Fénybenjáró 2011-09-10 09:07
oké
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!