fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Történelem


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # Scythion 2011-09-07 22:12
Kár hogy az utolsó Habsburg uralkodó (sic!) leszereltette azt a 600 ezer magyart akik 1920-ban meg tudták volna védeni az országot a kis antant hordájától. Ma is nagy lenne az ország, Mint a mai Törökország, mert Törökországnak is terveztek Trianont, csak ő nekik nem szerelték le a honvédségüket.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Fénybenjáró 2011-09-08 08:17
Én úgy hallottam, hogy az utána következő hadügyminiszter jelentette ki, hogy nem akar több katonát látni. Pont akkor, amikor a románok megindultak és elfoglalgatták Erdélyt. Így segítette egy állítólagosan magyar vezető, hogy Trianon létre jöjjön. Miért volt érdeke ez, ha ő is magyar? Biztos azért, mert nem magyar volt ő, hanem csak közénk települt idegen, mint napjainkban a Parlament 99%-a.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Scythion 2011-09-08 12:52
Annak a román hadseregnek ami elindult annak nagyon rossz felszereltsége volt, a morálja meg annál rosszabb. Ha ott egyetlen egy puska is eldörüldt volna akkor meg sem állnak Bukarestig.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Scythion 2011-09-08 12:59
Igazad van pontosítok, a hadügyminiszter ott várakozott a király ajtaja előtt, hogy kiadja a támadási parancsot, ekkor menekült el a király egy titkos ajtón. Bár én olyat is hallottam hogy valaki fölhívta a királyt telefonon és lebeszélte rövid idő alatt a parancs kiadásáról.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Fénybenjáró 2011-09-08 16:30
Olvastam IV. Károly életéről egy könyvet. Ott is erőteljesen működött a zsidó bomlasztás. Végezetül kisemmizetten halt meg egy távoli szigeten spanyol náthában.

A zsidók már akkor a médiát, meg a beépülést, gazdasági bomlasztást felhasználták arra, hogy a monarhiát tönkre vágják. Ennek csak utórezgése volt Trianon, hogy ez az egyesült nagy hatalom semmiképen se jöhessen újból létre a világ színpadán. Vagy legalább is nehezen.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Fénybenjáró 2011-09-08 16:34
A hadsereg leszerelésének hátterében én a zsidókat látom, nem is annyira már az akkor kisemmizőfélben lévő uralkodót.

A nemzeti kérdést is a zsidók szították a birodalmon belül. Ennek ittuk meg a levét, mert sok harcba ugrasztották a magyarokat bele, ahol sokan meghaltak. Gondolom a körülményeket is úgy alakították.

Nem védeni akarom a Habsburgokat, de a zsidó maffia munkája is közre játszott a nemzetünk küzdelmeinek kapcsán.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Akarmi 2011-09-08 19:19
A habsburgok nem is akartak minket először elfoglalni, csak a "nagy" zsidó fugger bank mondta, hogy foglalja el a Felvidéket, mert ott rengeteg történelmi aranybánya van. Egyébként ha lett volna hadseregünk akkor, akkor megvédtük volna a 2000 éves Magyarországot!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!