fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Történelem

A Fibonacci számok az élő szervezetek arányosságai szerint alakulnak. Olyan, mintha az Isten ujjlenyomatát viselné magán minden ezen arány alapján. Mivel az emberek, növények, állatok teste is ezek szerint épül fel. Elég csak ránézned a kezedre, vagy az arcodra. Nem véletlenek sorozata a fajok létrejötte, hanem tudatosság áll mögöttük. Isten tudatossága, mely megteremtette őket.

1,618-as szorzóval dolgozva nagyon szép épületeket, tárgyakat, műalkotásokat tudunk létre hozni. A különböző létrejött szerkezetek, eszközök élettel teliként hatnak az ember számára, mivel az élő szervezetek arányosságait viselik magukon. Ilyen formán elkészítettem az árpádsávos zászlót is.

A felső képen a méretarányokat láthatod. A középsőn a már elkészült zászlót. Az utolsón pedig egy Erdélyben készült lobogó van, amely szintén hasonló méretezésű, mint az általam elkészített aranymetszéssel létrehozott árpádsávos.

Vagy ösztönösen éreztek rá erre az arányosságra az erdélyiek, vagy a régiek hagyományai és bölcsessége alapján készíthették szintén ezeket a zászlókat... nem tudom.

Használjátok ezt az arányosságot és szépséges dolgokat tudtok majd létre hozni!

zszl


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!